ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Αν ισχύει, είναι Προδοσία.

««Δώρο» το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια για να ανοίξουν τα σύνορα.»

Μια πολύ δύσκολη και εθνικά οριακή απόφαση έλαβε η κυβέρνηση σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αντιμετωπίσει το Προσφυγικό που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και μετατρέπεται σε πυρηνική βόμβα για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία…
Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες της «δημοκρατίας», σε μυστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο Μέγαρο Μαξίμου ερρίφθη ο κύβος για τη σύναψη οριστικής συμφωνίας με τα Σκόπια, όσον αφορά το πρόβλημα της ονομασίας. Με βάση τη συμφωνία………

αυτή, η Ελλάδα αποδέχεται τον όρο «Μακεδονία» χωρίς καμία άλλη λέξη με αντάλλαγμα το άμεσο άνοιγμα των ελληνοσκοπιανών συνόρων από τη γειτονική χώρα.
Παράλληλα, η κυβέρνηση των Σκοπίων αναλαμβάνει τη δέσμευση να διευκολύνει και όσους από τους πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο ελληνικό έδαφος να εγκαταλείψουν, δίχως πολλές διατυπώσεις και κωλυσιεργίες, τη χώρα μας.
Η απόφαση ήταν δύσκολη, καθώς στην κεκλεισμένων των θυρών κυβερνητική σύσκεψη εκφράστηκαν αρκετές ενστάσεις για τον αντίκτυπο που θα έχει και τη θύελλα που θα ξεσηκωθεί λόγω της υποχώρησης σε ένα κορυφαίο εθνικό θέμα. Όμως πρυτάνευσε η άποψη ότι μπροστά στο θετικό αποτέλεσμα για το Προσφυγικό οι αντιδράσεις αυτές σταδιακά θα ατονήσουν, ακόμη και στον χώρο της Δεξιάς.
Η συνεδρίαση κράτησε περίπου τρεις ώρες, δεν τηρήθηκαν πρακτικά καθώς δεν ήταν επίσημη και στο τέλος της ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξουσιοδότησε τον υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, που ήταν και ο βασικός εισηγητής της συμφωνίας, να προχωρήσει στις λεπτομέρειες με τον Σκοπιανό ομόλογό του Νίκολα Πόποσκι.
Την πλημμυρίδα των παράνομων μεταναστών και προσφύγων την προκάλεσε η πολιτική της «ηλιοθεραπείας», των «ανοιχτών συνόρων» και των θαλασσών «χωρίς σύνορα» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτή την πλημμυρίδα της ανθρωπιστικής κρίσης και της πολιτισμικής ρήξης η πτωχευμένη και επαίτης Ελλάδα ήταν εύλογα αδύνατο να διαχειρισθεί. Η ιδεοληψία και η εξουσιολαγνεία όμως της συγκυβέρνησης την καθιστούσε και καθιστά ανίκανη να αντιληφθεί και διαχειρισθεί.
Το βέβαιο είναι πως πρέπει να εγκαταλείψει την διακυβέρνηση της χώρας μας. Καθημερινά προκαλεί και μια εθνική καταστροφή. (Ν.Κ.)