ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Α.Κ.Ε Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ
    

« Η Δ.Α.ΚΕ. Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ- Δ.Α.Κ.Ε. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ»
Αγαπητοί Συνάδελφοι/σες ,
Για ακόμα μια φορά η Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ αναδείχτηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη νέων αιρετών εκπροσώπων για το Πρωτοβάθμιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας (ΠΥΣΠΕ ΠΙΕΡIΑΣ),  στις 2 Νοεμβρίου 2016 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης».
   Οι συνάδελφοι  για ακόμα μια φορά εμπιστεύθηκαν τις σταθερές αξίες, την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που διαχρονικά έχει δείξει η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας, και ανέδειξαν το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ μακράν σε πρώτη δύναμη, δίνοντάς της, την συντριπτική πλειοψηφία, με την εκλογή για πρώτη φορά 2 αιρετών εκπροσώπων στο υπηρεσιακό συμβούλιο και ποσοστό 58.08%.
   Όλα τα μέλη της Δ.Α.Κ.Ε Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, ανεξαρτήτως προσωπικών προτιμήσεων,  οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων για τα υπηρεσιακά συμβούλια  και υποσχόμαστε ότι ως Δ.Α.Κ.Ε Π.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ  με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια θα εργαστούμε για το συμφέρον  των εκπαιδευτικών και της εκπαίδευσης αυτές τις δύσκολες ώρες, χωρίς παρωπίδες, χωρίς αποκλεισμούς, τιμώντας αυτό το σκοπό για τον οποίο μας επέλεξαν όλοι οι συνάδελφοι: Να προστατεύουμε τα δικαιώματα και το δίκαιο ανεξαρτήτως προσωπικών ή άλλων επιλογών.
Οι εκλεγέντες αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Πιερίας είναι ΑΙΡΕΤΟΙ όλων των συναδέλφων!
Στο  ΠΥΣΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ από τη Δ.Α.Κ.Ε Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ Εκλέγονται ως Αιρετοί οι εξής:
ΤΑΚΤΙΚΟΙ

1.ΚΡΙΘΑΡΑ ΜΑΡΙΑ– ΨΗΦΟΙ 204
2.ΒΑΣΣΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ- ΨΗΦΟΙ 196
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
1.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΨΗΦΟΙ 163
2.ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ- ΨΗΦΟΙ 140
 Για  τη Δ.Α.Κ.Ε Π.Ε. Πιερίας
    Ο Πρόεδρος                                                           Ο  Γ. Γραμματέας


Λάμπρου Βασίλειος                                                    Χάιδας Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.