ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

Η μεγάλη οικονομική συνεισφορά του τουρισμού στον τόπο μας δεν αντιμετωπίστηκε με την σοβαρότητα και τη σημασία που της αξίζει.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:– Δημιουργία φυλασσόμενου χώρου στάθμευσης λεωφορείων και ιδιωτικών αυτοκινήτων κατά την περίοδο υψηλής επισκεψιμότητας και αποτροπή στάθμευσης βαρέων οχημάτων εντός των ορίων των τουριστικών οικισμών.

– Δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και ενίσχυση του Αλιευτικού Καταφυγίου της Παραλίας την αναβάθμισή του και την αξιοποίηση της χερσαίας ζώνης με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιεία του ΕΣΠΑ.

– Εξασφάλιση πρόσβασης, χώρων αποδυτηρίων, προσωπικής υγιεινής των ΑΜΕΑ στις ακτές του δήμου μας.

– Μελέτη επέκτασης των πεζοδρόμων στην παραλιακή ζώνη την τουριστική περίοδο και μετατροπή τους σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας την υπόλοιπη διάρκεια του χρόνου.

– Ανάπλαση της παραλιακής οδού από Κορινό έως Ολυμπιακή Ακτή με φωτισμό, ποδηλατόδρομο, ζώνες περιπάτου.

– Άμεση προτεραιότητα μας η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΡΙΝΟΥ. Τα έργα υποδομής θα ξεκινήσουν άμεσα μόλις η δικαστική απόφαση επιτρέψει τη συνέχιση των εργασιών. Θα διενεργηθεί έλεγχος και έρευνα για τα κονδύλια που διαχειρίστηκε η επιχείρηση της Ολυμπιάδας. Πρώτης προτεραιότητας έργο για το Δήμο Κατερίνης και το τουριστικό της προϊόν.
– Τη Δημιουργία Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου με γήπεδο ποδοσφαίρου και υποδομές προκειμένου να φιλοξενούνται ομάδες προετοιμασίας στη θερινή περίοδο στο Ελατοχώρι.
– Προβολή προώθηση ορειβατικών διαδρομών και ανάδειξη μονοπατιών στα Πιέρια όρη.
*Ο σύνδεσμος για να καταθέσετε τις προτάσεις σας είναι στην ιστοσελίδα https://koukodimos.gr/

στην ενότητα «Θέλουμε τη γνώμη σου» https://koukodimos.gr/protaseis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.