ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Στον πρ. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Στ.ΚΑΣΤΟΡΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Απαξιώθηκε, εγκαταλείφθηκε η δημόσια υγεία.
Ενισχύθηκε η ιδιωτεία επιΣΥΡΙΖΑ
Ο Υπέρμαχος της ανεπίτρεπτης εθνικά και ιστορικά Συνθηκολόγησης Πρεσπών.
Αυτός που αποκαλούσε ακροδεξιους όσους φωνάζουν για τη Μακεδονία με λεξιλόγιο πεζοδρομίου
ΟκΣτ. ΚΑΣΤΟΡΗΣ πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας που οι ψηφοφόροι της Πιερίας θα θυμούνται με αλγεινες εντυπώσεις, για τις επιθέσεις σε βάρος του οργισμένου ,εξαγριωμένου πλήθους για την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών και τις αήθεις, υβριστικές απαντήσεις του και να επιχειρηματολογεί για την εξωτερική κοινωνική πολιτική της απερχόμενης Κυβέρνησης και ειδικότερα για ταΤοΜΥ και τις πρωτοβουλίες του αρμόδιου Υπουργείου Υγείας για την πρωτοβάθμια περισσότερο υγεία.
Του υπενθυμίζω λοιπόν ότι τα δημόσια Νοσοκομεία απαξιώθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ λόγω της υποχρηματοδότησης και υποβαθμισης παρόλο που διορθώθηκαν ορισμένες αδικίες η υπερβολές του προγράμματος Υπουργού Υγείας τηςΝΔ ΑδωνιΓεωργιαδη κατάάργηση των Πολυιατρειων, πλην όμως γενική παραδοχή αποτελεί ότι είναι υποστελεχωμένα εγκατελειμενος σε ότι αφορά Ιατρικό η νοσηλευτικό προσωπικό και οι ειδικευμένοι γιατροί μεταναστευουν, εγκαταλείπουν μαζικά την Ελλάδα για χώρες της ΕΕ η της Σαουδικής Αραβίας όπου οι αποδοχές τους είναι πολύ υψηλότερες και οι συνθήκες εργασίας πολύ πιο αναβαθμισμένες.
Ειδικότερα το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπως εξ ίδιας αντιλήψεως γνωρίζω κατορθώνει παρά τις τραγικές ελλείψεις να ανταπεξέλθει χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες και την αυταπαρνηση των εφημερευοντων Ιατρών και ειδικευόμενων αλλά και του ηρωικού νοσηλευτικού προσωπικού.
Χάριν στο ενδιαφέρον και την χρηστή, αποτελεσματική διοίκηση του κ Μυστριδη κατά γενική ομολογία
Οι βασικές χρόνιες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό στις κλινικές γνωστές και αδιαμφισβήτητες
Επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑοι ιδιωτικές κλινικές γιγαντώθηκαν, πλούτισαν έκαναν χρυσές δουλειές..
Διαφωνώ με την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας η με την επιβολή εισητηρίων όμως ο Αριστερός ΣΥΡΙΖΑ ισοπέδωσε τα πάντα
Άνοιξε τις αγκαλιές του σε ισχυρούς επιχειρηματίες του τομέα υγείας και κλινικαρχες.
Οποιος έχει χρήματα πηγαίνει να χειρουργηθεί σε ιδιωτική κλινική η αλήθεια.
Θα πρότεινα στον κΣτ.Καστορη να επισκεφθεί τα δημόσια Νοσοκομεία και να διαπιστώσει πέραν του επί χάρτου σχεδιασμού τι γίνεται στην πράξη .
Τις υπεράνθρωπες προσπάθειες και την εξάντληση ηση των γιατρων που εργάζονται 24ωρα και δεν αμείβονται ανάλογα.
Θα περάσει και αυτός στην λήθη της ιστορίας για τον υπέρμετρο φανατισμό και κομματική προσήλωση του για τις Πρέσπες και την επιδεικτική επανειλημμένη περιφρόνηση και απαξίωση των εκλογέων και συμπολιτών του
Ο λαός θα τον ανταμείψει ανάλογα, διότι έχει προτάξει τον ΣΥΡΙΖΑ από την Μακεδονία για το έργο και τα πεπραγμένα του ως βουλευτής Πιερίας.
Μεμνησο !
Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος