ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Απολογισμός περιόδου – Σχεδιασμός με αισιοδοξία για τη νέα περίοδο


Μια δύσκολη χρονιά πέρασε για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Παρά τις αντιξοότητες, τα προσκόμματα και τις ατυχίες η Διοίκηση κατάφερε να κρατήσει την συνοχή στην ομάδα η οποία πραγματοποίησε μια αξιόλογη ποδοσφαιρική χρονιά, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και τα θετικά επιτεύγματα που επιτρέπουν ένα αισιόδοξο σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

Με το κλείσιμο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στην Γ Εθνική κατηγορία η Διοίκηση είχε να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό τραυματισμό της αθλήτριας Φωτεινής Κουτσού ή οποία στάθηκε άτυχη αφού το δυσάρεστο γεγονός συνέβη στον αγώνα του πρωταθλήματος και ενώ ήδη είχε προσκληθεί προκειμένου να δοκιμαστεί σε προεπιλογή για την Εθνική Ομάδα Κορασίδων. Η αθλήτρια υποχρεώθηκε με χειρουργική επέμβαση η οποία ήταν επιτυχής και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας – αποκατάστασης. 

Η Διοίκηση κάνοντας τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους οι οποίοι συμμετείχαν και ενίσχυσαν την ομάδα στους αγώνες που έδωσε.
Ευχαριστεί την Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας για την άψογη συνεργασία, την συμβολή και την συμπαράστασή τους σε κάθε πρόβλημα που προέκυψε στην διάρκεια της περασμένης ποδοσφαιρικής περιόδου.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί όσους ήταν αρωγοί και χορηγοί στην προσπάθεια να ανταπεξέλθει η ομάδα στο ιδιαίτερα δαπανηρό – λόγω μακρινών μετακινήσεων εκτός έδρας -  πρωτάθλημα του Γ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς και την κάλυψη απρόσμενων και έκτακτων δαπανών (τραυματισμοί, αποκατάσταση αθλητικού υλικού - εξοπλισμού κ.α.) 
Θερμά ευχαριστεί, τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Κατερίνης, βουλευτή κ. Κώστα Κουκοδήμο, τον νεοεκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο Κατερίνης κ. Ιωάννη Συμεωνίδη, τον κ. Αστέριο Τόκα.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν ημέρες, ώρες και τόπος υποδοχής για την επιλογή νέων αθλητριών στην ομάδα των Πιερίδων Μουσών.
Για πληροφορίες προεγγραφές τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:
-      6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ. και
-      6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.Τέλος η το Δ.Σ. καλεί όλα τα μέλη, τους φίλους της ομάδας των Πιερίδων Μουσών να σταθούν κοντά στην Ομάδα, να συμβάλλουν όσο μπορούν με την παρουσία τους, την αρωγή τους, στην επιτυχία του νέου ξεκινήματος της για τη νέα χρονιά. Υπάρχει η διάθεση, υπάρχει το αξιόλογο αθλητικό δυναμικό, ταλέντο και μεράκι, υπάρχει πίστη και ενθουσιασμός πως η νέα χρονιά θα είναι η καλύτερη! Έτσι γράφουν την ιστορία του ποδοσφαίρου των γυναικών στην Πιερία οι Πιερίδες Μούσες!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.