ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Περί Νομιμότητας... Άλλος για ανάθεση...... Τελικά όντως είναι πολλά τα λεφτά Λεύτερη μου και Χάιδω...


Οι εκλογές τελείωσαν. Σε όλη την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα είτε σαν δημοτική παράταξη είτε σαν υποψήφιος, πολιτευτήκαμε με αιχμή του δόρατος την διαφάνεια, την χρηστή διοίκηση και την καθ'όλα ενημέρωση των δημοτών. Δεσμευτήκαμε προεκλογικά για την καθαρότητα των λόγων μας και την πλήρη ακολουθία λόγων και πράξεων. Ο... 

 
 
 
 
κόσμος της Κατερίνης μας ανάδειξε με την ψήφο του ως διοίκηση του δήμου και τον Κώστα Κουκοδήμο Δήμαρχο. Είναι η ώρα ακόμα και τώρα που επίσημα δεν έχουμε αναλάβει, να είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με αυτά που λέγαμε προεκλογικά και κάθε στιγμή που θα πέφτει κάτι στη αντίληψή μας, οι συνδημότες μας θα πρέπει να ενημερώνονται και αυτοί να βγάζουν τα συμπεράσματα.

Ερώτηση: 

Η νομιμότητα πρέπει να "κατευθύνεται";
Πρέπει να " προσωποποιείται";
Δεν πρέπει να "απευθύνεται'' προς όλους τους δημότες;
Δεν πρέπει να υπάρχει σχέση ακλόνητη νόμιμου και ηθικού;
Αμείλικτα ερωτήματα για τα οποία πρέπει όλοι μας να απαντάμε καθημερινά με τις πράξεις μας, όλους εμάς που ο κόσμος μας εμπιστεύτηκε με την ψήφο του.

Παραθέτω ένα μόνο μέρος από τα καθ'όλα ΝΟΜΙΜΑ πεπραγμένα κατά την διαδικασία, έγγραφα από το "διαύγεια", όπως εντάλματα πληρωμής, απευθείας αναθέσεις του δήμου προς την κ.Παπαχατζή Χάιδω, υποψήφια με τον συνδυασμό "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ".


Με τιμή
Τσιαμπέρας Νίκος