ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΟΙ 3 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

 Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τις «Βραδιές πολιτισμού της Βίλας Αλλατίνη», εκτάκτως στη Μονή Λαζαριστών.  

Ενημερώνουμε ότι οι τρεις  (3) εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στη Βίλα Αλλατίνη μεταφέρονται εκτάκτως και θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27), στη Σταυρούπολη 56430. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, όπως είχαν αναγγελθεί κατά τις ίδιες ημερομηνίες, 26,27 & 28 Μαΐου 2023.

Η είσοδος θα είναι  με ηλεκτρονικά εισιτήρια  που θα προμηθευτεί το κοινό μέσω της viva,  με το συμβολικό αντίτιμο των  5 ευρώ. 

1600 αριθμημένα καθίσματα θα σας υποδεχθούν στον εξωτερικό χώρο της Μονής Λαζαριστών.

Η είσοδος θα είναι με ηλεκτρονικά εισιτήρια που θα προμηθευτεί το κοινό μέσω της viva με το συμβολικό αντίτιμο των 5€.

Ώρα έναρξης: 21.00
Ώρα προσέλευσης: 20:30

Ακολουθεί το πρόγραμμα:


Παρασκευή 26 Μαΐου 
«Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΖΑΝΤΖΗ»

Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Γιώργος Καζαντζής με αφορμή τον δίσκο τους «Αινίγματα», ενώνουν τα τραγούδια τους σε μία συναυλία. Μαζί τους η Νάνα Μπινοπούλου και η Ναντίνα Κυριαζή. Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των δύο δημιουργών όπου «τα Σμυρνέικα τραγούδια» μπλέκουν αρμονικά με τις «Μέλισσες», ο «Χειμωνανθός» με τα «Καράβια χιώτικα» και το «Ν’ αγαπάς» με το «Ήτανε αέρας» και τους «Δείκτες».

Ερμηνεύουν: Παντελής Θαλασσινός, Νάνα Μπινοπούλου, Ναντίνα Κυριαζή

Κοντραμπάσο: Ντίνος Μάνος

Πιάνο: Γιώργος Καζαντζής

Λαούτο-κιθάρα-βιολί: Γιάννης Καρακαλπακίδης

Τύμπανα: Θάνος Καζαντζής

Ακορντεόν: Θάνος Σταυρίδης
 

                     
Σάββατο 27 Μαΐου

«ONIRAMA»

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα, μετρούν πάνω από 23χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή. Με βασικό συστατικό τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες τους και την ανεξάντλητη και εντυπωσιακή τους ενέργεια, μετατρέπουν κάθε τους εμφάνιση σε γιορτή. Στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους, αποδεικνύουν πως αυτό που χρειαζόμαστε είναι τα εκρηκτικά live και οι δυναμικές βραδιές με όμορφα τραγούδια!

Φωνητικά, Ακουστική κιθάρα: Θοδωρής Μαραντίνης 

Ηλεκτρική κιθάρα: Γιώργος Κοκονίδης 

Ντραμς: Δημήτρης Κοκονίδης 

Μπάσο: Alex Simon Papaconstantinou 

Πιάνο, φωνητικά: Χρήστος Τρεσίντσης

 


Κυριακή 28 Μαΐου 

«Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΥΚΙΑΝΕ»

Μια συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Με Μανώλη Φάμελλο, Δώρο Δημοσθένους και Μαρία Κηλαηδόνη

Μια πολύχρωμη παρέα μουσικών βάζει πλώρη και αυτό το καλοκαίρι, ακολουθώντας τα ίχνη του μοναχικού καουμπόι των Αθηνών, του αντισυμβατικού, αδέσμευτου αλλά και μεθοδικού και πολυμήχανου Λουκιανού Κηλαηδόνη! Με φρέσκιες εκτελέσεις των πάντα επίκαιρων τραγουδιών του Λουκιανού, ένα μεγάλο αφιέρωμα στον ηθικό αυτουργό και πρωτεργάτη των πρώτων μας πάρτυ, αλλά και τον εμπνευστή και μυστικό υποκινητή των πιο τρελών μας σχεδίων.

Μαζί τους οι μουσικοί:


Τραγούδι, κλαρινέτο: Χρήστος Παπαδόπουλος 

Πιάνο, ακορντεόν: Στέφανος Δανιηλίδης 

Μπάσο: Μάνος Λούτας 

Ντραμς: Βαγγέλης Τσιμπλάκης 

Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions

 

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, (Κολοκοτρώνη 25-27), Σταυρούπολη 56430

 

1.2.4 ΌΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

1. Η αγορά του εισιτηρίου, παρέχει το δικαίωμα στον κάτοχό του, να παρακολουθήσει την εκδήλωση που αναγράφεται σε αυτό, εάν και εφόσον αποδεχθεί και τηρήσει τους όρους λειτουργίας του χώρου. Η είσοδος του θεατή στην εκδήλωση σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων που αναγράφονται στο παρόν.

2. Το εισιτήριο ισχύει για μία και μόνο είσοδο και είναι έγκυρο μόνο αν έχει πωληθεί από επίσημο σημείο πώλησης. Η ανταλλαγή, μεταπώληση και εν γένει εμπορία εισιτηρίων απαγορεύεται. Εισιτήρια τα οποία αγοράστηκαν με σκοπό να αποτελέσουν αντικείμενο επιχειρηματικής, εμπορικής, διαφημιστικής ή άλλης δραστηριότητας χωρίς την έγκριση των διοργανωτών, μπορεί να ακυρωθούν.

3. Ο Διοργανωτής μπορεί να απαγορεύσει την είσοδο σε πρόσωπα τα οποία είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, φέρουν φιάλες ή άλλα επικίνδυνα ή εύφλεκτα αντικείμενα ακόμα και στην περίπτωση που είναι κάτοχοι εισιτηρίου. Απαγορεύεται επίσης η μεταφορά και χρήση οπτικοακουστικών μέσων στο χώρο της εκδήλωσης (για βιντεοσκόπηση φωτογράφιση, μαγνητοφώνηση της εκδήλωσης ή μέρους αυτής). Ο κάτοχος του εισιτηρίου αποδέχεται το ενδεχόμενο να ελεγχθούν προσωπικά του αντικείμενα, στο πλαίσιο των άνω απαγορεύσεων.

4. Οι Διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για διαπληκτισμούς μεταξύ θεατών, για ζημιές ή απώλειες προσωπικών αντικειμένων των θεατών στο χώρο της εκδήλωσης. Επίσης δεν αντικαθιστούν κλεμμένα ή χαμένα εισιτήρια.

5. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας και των εκπροσώπων των Διοργανωτών για θέματα ασφαλείας. Απαγορεύεται ρητά το crowd surfing για λόγους ασφαλείας.

6. Σε περίπτωση αναβολής της εκδήλωσης λόγω ανωτέρας βίας που να καθιστά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης ανέφικτη ή για οργανωτικούς λόγους, οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο διεξαγωγής της, ειδοποιώντας το κοινό σχετικά, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Στην περίπτωση αυτή τα εισιτήρια ισχύουν ως έχουν και δεν εξαργυρώνονται. Επίσης διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος της εκδήλωσης.

7. Σε περίπτωση οριστικής ματαίωσης της εκδήλωσης, τα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται, εντός ορισμένου χρόνου, από τα σημεία που θα ανακοινωθούν με σχετική ειδοποίηση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο θεατής αποδέχεται ότι οι διοργανωτές δεν έχουν υποχρέωση να τον αποζημιώσουν, εκτός από το αντίτιμο του εισιτηρίου του, για καμία άλλη δαπάνη του από τη ματαίωση της εκδήλωσης.

8. Σε περίπτωση διακοπής και ματαίωσης της εκδήλωσης για λόγους ανωτέρας βίας, τριάντα (30) τουλάχιστον λεπτά μετά την έναρξης της, θεωρείται ολοκληρωμένη και δεν επαναλαμβάνεται. Στην περίπτωση αυτή, τα εισιτήρια δεν εξαργυρώνονται.

9. Στην περίπτωση που με το ίδιο εισιτήριο εξασφαλίζεται η είσοδος/παρακολούθηση περισσοτέρων εκδηλώσεων, happenings κλπ, παραστάσεις, συναυλίες (λ.χ. Festival) και ματαιωθεί η εμφάνιση συγκροτήματος ή μεμονωμένου καλλιτέχνη, ο θεατής αποδέχεται ότι θα του επιστραφεί το ανάλογο (κατ' ισομοιρία) τμήμα του εισιτηρίου και ότι ο Διοργανωτής δε δεσμεύεται από εκτιμήσεις σχετικά με την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος (ή μεμονωμένου) του οποίου ακυρώνεται η εμφάνιση.

10. Η κατοχή αυτού του εισιτηρίου, δεν δίνει το δικαίωμα στον κάτοχό του, να λάβει οποιαδήποτε επιπλέον δωρεάν παροχή, εκτός αν αυτό έχει ανακοινωθεί. Η κατανάλωση από το μπαρ-κυλικείο είναι προαιρετική.

11. Μέρη της εκδήλωσης πιθανά να βιντεοσκοπούνται/μαγνητοσκοπούνται. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δεν θα έχουν καμία απαίτηση από την εταιρία που εκτελεί τη βιντεοσκόπηση/μαγνητοσκόπηση ή τους Διοργανωτές.

12. Σε περίπτωση αγοράς μειωμένου εισιτηρίου (φοιτητικού, νεανικού, ανέργων κ.λ.π.) ο κάτοχος θα πρέπει να φέρει μαζί του, προς επίδειξη στην είσοδο της εκδήλωσης, την αντίστοιχη ταυτότητα / πιστοποιητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα ΟΑΕΔ κ.λπ.).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ

1. Το παρόν δελτίο εξασφαλίζει δικαίωμα εισόδου στον χώρο της αναγραφόμενης εκδήλωσης για την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα η οποία αναφέρεται σε αυτό.

2. Όλες οι θέσεις που διατίθενται για χρήση αφορούν καθημένους.

 3. Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπευθύνων του χώρου και να σέβονται τους υγειονομικούς κανονισμούς που έχουν τεθεί από τον Διοργανωτή καθ'όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο.

4. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μετακινήσει θεατές από τις θέσεις τους σε άλλες, αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο για υγειονομικούς λόγους.

5. Το απόκομμα του εισιτηρίου πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και να επιδεικνύεται στο προσωπικό του χώρου εφόσον ζητηθεί.

6. Οι θεατές δεν επιτρέπεται να φέρουν κατά την είσοδο μπουκάλια, όπλα, αιχμηρά αντικείμενα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των θεατών. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα ελέγχου στην είσοδο για λόγους ασφαλείας.

7. Η είσοδος αργοπορημένων στις παραστάσεις δεν επιτρέπεται. Αργοπορημένοι θεατές που δεν τους επιτράπηκε η είσοδος δεν δικαιούνται αποζημίωση ή επιστροφή χρημάτων.

8. Η φωτογράφηση, μαγνητοσκόπηση και μαγνητοφώνηση των παραστάσεων δεν επιτρέπεται.

9. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της εκδήλωσης και η κατανάλωση ειδών κυλικείου κατά την παράσταση.

10. Επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά άνω των 6 ετών, εκτός αν ο διοργανωτής έχει ανακοινώσει άλλα όρια ηλικιών.

11. Για αγορά εκπτωτικών εισιτηρίων -όπου προβλέπονται- θα πρέπει να αποδεικνύεται η ιδιότητα του δικαιούχου με την επίδειξη σχετικού δικαιολογητικού (πχ φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας κτλ)

12. Στα αρχαία θέατρα δεν επιτρέπεται η χρήση υποδημάτων με μυτερά τακούνια για λόγους προστασίας των μνημείων.

13. Εάν η εκδήλωση αναβληθεί εξαιτίας καιρικών συνθηκών, υγειονομικών αιτιών ή ανωτέρας βίας, θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Διοργανωτή για τυχόν επανάληψή της με τα ίδια εισιτήρια. Εαν η εκδήλωση ματαιωθεί οριστικά, θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Διοργανωτή για τον τρόπο, τον τόπο και τον χρόνο εξαργύρωσης των εισιτηρίων.

14. Υπεύθυνος για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης εκδήλωσης, το περιεχόμενό της και οποιαδήποτε αξίωση για επιστροφή χρημάτων, είναι ο αναφερόμενος στο δελτίο αυτό Διοργανωτής και όχι τα σημεία προπώλησης.

15. Σε περίπτωση διακοπής της συναυλίας 30 λεπτά μετά την έναρξή της, δε γίνονται επιστροφές χρημάτων.

16. Τυχόν έξοδα για την υπηρεσία πώλησης εισιτηρίων (service fees) δεν επιστρέφονται.

17. Εισιτήρια αγορασμένα με οποιονδήποτε τρόπο (ταμείο - τηλέφωνο - διαδίκτυο) δεν επιστρέφονται, ούτε αλλάζονται.

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ