ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Ο Κασιδιάρης έβαλε «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό: «ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ για ισχυρή εθνική αντιπολίτευση» - Όλα τα συστημικά Μ.Μ.Ε έθαψαν το θέμα...

 Βάσω Πανταζή: «Το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ηλία Κασιδιάρη – Στηρίζει ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

Επικεφαλής του κόμματος «Σπαρτιάτες» είναι ο Βασίλης Στίγκας και όπως αναφέρουν στην ιδρυτική τους διακήρυξη πρόκειται για ένα λαϊκό πατριωτικό δεξιό κόμμα, το οποίο βασίζεται στο τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήδη από τη πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να αποκλείσει και το συνδυασμό ανεξάρτητων υποψηφίων, τόνισε μεταξύ άλλων πως θα στηρίξει το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

Η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη είχε ως εξής: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση.

Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία».

Χαρακτηριστικές είναι οι υπόλοιπες αναρτήσεις του Ηλία Κασιδιάρη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Οι #ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ μπαίνουν στην εκλογική μάχη με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα, στελεχωμένα με άξιους ΕΛΛΗΝΕΣ αγωνιστές. Διαδώστε παντού το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης! Πόρτα-πόρτα, στο διαδίκτυο, σε γνωστούς και φίλους, σε πόλεις και χωριά. Τις επόμενες 15 ημέρες δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και θα νικήσουμε ενάντια στην πολεμική ολόκληρου του Συστήματος.»

Σε άλλη ανάρτηση του παραθέτει video και αναφέρει τα εξής:

«Το ΣΚΑΪ των Μητσοτάκηδων δεν τόλμησε να πει λέξη για την στήριξή μου στο κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, αλλά μας ζάλιζε κάθε βράδυ επί 10 μήνες για τις «τροπολογίες και τα μπλόκα στον Κασιδιάρη». Το σύστημα της διαπλοκής έχει αρχίσει να τρέμει ...»