ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum σχεδιάζει μέχρι το 2030 τα μωρά να μεγαλώνουν στο εργαστήριο...! Ο καθολικός έλεγχος του γενετικού υλικού κάθε παιδιού είναι θέμα χρόνου...

 Η τυραννία εξαπλώνεται. Οι παγκόσμιες ελίτ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ κάνουν τώρα κινήσεις για τον έλεγχο του γενετικού υλικού κάθε παιδιού που γεννιέται στον κόσμο στις επόμενες γενιές.

Σύμφωνα με το WEF, η ανθρωπότητα θα είναι καλύτερα εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος εάν τα αγέννητα παιδιά υποβληθούν σε επεξεργασία γονιδίων για να διασφαλιστεί ότι δεν θα έχουν ασθένειες και αναπηρίες, συμπεριλαμβανομένων ψυχολογικών χαρακτηριστικών που η ελίτ αποδοκιμάζει...

 Πηγή: The Peoples Voice

Άρθρο του Baxter Dmitry

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 Το WEF θέτει τις βάσεις για να αναλάβει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Μη ικανοποιημένη με την επεξεργασία των γονιδίων όλων όσων εγγράφηκαν για ένα πειραματικό εμβόλιο mRNA, η παγκόσμια ελίτ απειλεί τώρα να επεξεργαστεί τα γονίδια των παιδιών μας – πριν καν γεννηθούν.

Για να διαπράξει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το WEF έχει αναπτύξει τεχνητές μήτρες που θα μπορούν να αναπτύξουν ένα έμβρυο έξω από το σώμα μιας μητέρας.

Δεδομένης της βαθιάς σατανικής φύσης της ατζέντας του WEF, θα ήταν πιο κατάλληλο εάν οι επιστήμονες πειραματίζονταν για να φέρουν στη ζωή μια κερασφόρο κατσίκα.

Η ανάπτυξη ανθρώπινων μωρών από την αρχή σε εργαστήριο θα μπορούσε να είναι δυνατή σε μόλις πέντε χρόνια χάρη σε μια νέα ανακάλυψη.

Τώρα, ερευνητές στην Ιαπωνία που χρηματοδοτούνται από το WEF βρίσκονται στο κατώφλι να μπορούν να δημιουργήσουν ανθρώπινα ωάρια και σπέρμα στο εργαστήριο από την αρχή, χωρίς την ανάγκη ανθρώπινης σεξουαλικής αναπαραγωγής. Αυτά τα ανθρώπινα ωάρια και το σπέρμα που έχουν αναπτυχθεί στο εργαστήριο θα αναπτυχθούν στη συνέχεια σε μια τεχνητή μήτρα.

Ο καθηγητής Katsuhiko Hayashi, ένας Ιάπωνας επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο Kyushu που έχει ήδη εφαρμόσει τη διαδικασία σε ποντίκια , δημιουργώντας επτά ποντίκια χρησιμοποιώντας κύτταρα από δύο αρσενικά ποντίκια. Οι Ιάπωνες επιστήμονες ελπίζουν ότι η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρσενικούς ανθρώπους μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, μια «σημαντική ανακάλυψη που θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για τους ομοφυλόφιλους άνδρες να κάνουν παιδιά στο μέλλον», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η Dailymail. Ο καθηγητής Katsuhiko Hayashi πιστεύει ότι απέχουν μόλις πέντε χρόνια από την αναπαραγωγή των αποτελεσμάτων στους ανθρώπους και να επιτρέψουν στην ελίτ να υλοποιήσει τα μακροχρόνια όνειρά της να παίξουν τον θεό με τον άνθρωπο.

Ωστόσο, υπάρχουν ηθικές ανησυχίες, καθώς σημαίνει ότι γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας, συμπεριλαμβανομένων των κοριτσιών ανά εφηβεία, θα μπορούσαν να γεννήσουν. Τα μωρά μπορεί επίσης να σχεδιαστούν ώστε να έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας εργαλεία γονιδιακής επεξεργασίας, δίνοντας τη θέση τους στην ιδέα ενός υποτιθέμενου τέλειου παιδιού. 

Και δεδομένου του ποιος χρηματοδοτεί αυτό το έργο, αξίζει να αναρωτηθούμε: πώς πιστεύει η παγκόσμια ελίτ το τέλειο γενετικά επεξεργασμένο ανθρώπινο δείγμα του μέλλοντος;

Σε περίπτωση που ακόμα αναρωτιέστε τι οδηγεί την ατζέντα των ελίτ, το δεξί χέρι του Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, που είναι γνωστός ως «ο Προφήτης» στο πλήθος του Νταβός, έχει διπλασιάσει τα σχέδια της ελίτ να παίξει τον Θεό.

Στο βαθιά ανησυχητικό μανιφέστο του, Homo Deus: A Brief History of Tomorrow, ο Harari άφησε έντονους υπαινιγμούς για τα χαρακτηριστικά που οι ελίτ σχεδιάζουν να γονιδιακά επεξεργαστούν σε μελλοντικές γενιές συμμορφούμενων, πειθήνια ανθρώπινα όντα, δημιουργώντας έναν «γενετικό παιδικό κατάλογο».

Ο Χαράρι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να μας υπενθυμίσει ότι μόνο λίγοι εκλεκτοί από τα σημερινά δισεκατομμύρια κατοίκους της γης θα είναι αρκετά τυχεροί να επιβιώσουν από τη μεγάλη ερήμωση.

Μας θέλουν κάτω από ένα ολοκληρωτικό σύστημα ελέγχου και μας θέλουν γενετικά ανίκανους να αντισταθούμε. Για να το πετύχουν αυτό, ο Harari και οι σύντροφοί του ανασταίνουν την ευγονική, με μια σύγχρονη ανατροπή.

Ο Harari δήλωσε ενθουσιασμένος ότι ο Θεός είναι νεκρός και το WEF αναλαμβάνει θεϊκές δυνάμεις δημιουργίας και καταστροφής και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν σχεδόν αγνοήσει εντελώς την κακή ατζέντα τους.

Ενώ τα μέσα ενημέρωσης παρείχαν κάλυψη σε αυτούς τους τεχνοκομμουνιστές ψυχοπαθείς, η ελίτ είχε τη δυνατότητα να εργαστεί για την εξάλειψη της κυριαρχίας μας σε εθνικό και ατομικό επίπεδο. Αυτό είναι το serfdom 2.0.

Έχουν παραδεχτεί ότι πρόθεσή τους είναι να μας στερήσουν τα πάντα, να καταναλώνουν έντομα ως τροφή, να μένουν σε περιορισμένους χώρους και να απευαισθητοποιούνται από συσκευές εικονικής πραγματικότητας και φαρμακευτικά φάρμακα. Σε αυτό το μέλλον, το παγκόσμιο κράτος θα κατέχει τα πάντα. Θα μας κατέχουν κιόλας.

Η υλοποίηση αυτού του σχεδίου βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Αυτή είναι μια γυμνή αρπαγή εξουσίας από μη εκλεγμένες ελίτ. Είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένης της γενετικής των αγέννητων παιδιών σας. Αυτή είναι μια παγκοσμιοποιητική ολοκληρωτική δικτατορία και πρέπει να διαδώσουμε τα σχέδιά τους για να μπορέσουμε να τους νικήσουμε.

Ο Klaus Schwab μας είπε ότι η Κίνα του ΚΚΚ είναι το μοντέλο για το μέλλον του κόσμου. Είναι αυτός ο κόσμος που θέλετε για τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας;

Αυτή την ώρα, δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι οι πιο βασικές ελευθερίες μας, και η ελευθερία των μελλοντικών γενεών, εξαρτώνται από το πώς θα ανταποκριθούμε στην απειλή αυτού του παγκοσμιοποιητικού πραξικοπήματος.

Αυτές οι σκιώδεις ελίτ εργάζονται αθόρυβα στα παρασκήνια εδώ και δεκαετίες, αλλά τα τελευταία χρόνια τις έχουμε εκθέσει στο φως. Και αργά αλλά σταθερά κερδίζουμε τον αγώνα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν με την ατζέντα τους.

Δείτε το video