ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Η τρομακτική αποτελεσματικότητα του ελληνικού κράτους στην επιχείρηση αφανισμού των «αχρείαστων» παραδοσιακών ανθρώπων

Η τρομακτική αποτελεσματικότητα του ελληνικού κράτους στην επιχείρηση αφανισμού των «αχρείαστων» παραδοσιακών ανθρώπων 
Όλοι ήξεραν, κανείς δεν έδρασε και τώρα ο Μιχάλης Κατσουρής δεν ζει - Zoύμε τον «Ανάποδο Κόσμο». Απλά απαιτεί παρατηρητικότητα και ανατρεπτικό τρόπο σκέψης. Έξω από το κουτί.

Για μία ακόμη φορά τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για ανικανότητα του Κράτους στη περίπτωση του νεκρού φιλάθλου της ΑΕΚ. Αυτή είναι η απλοική καφενόβια ανάγνωση.

Το Κράτος αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματικό στην αποστολή του η οποία δεν είναι άλλη από την με κάθε τρόπο και εργαλείο μείωση του πληθυσμού. Συνεχόμενοι θάνατοι. Ειδικά όταν πεθαίνουν νέοι άνθρωποι σε ένα χρεοκοπημένο κράτος με 400 δις δημόσιο χρέος και 650 δις συνολικό χρέος κάποιοι, κάπου, ανοίγουν σαμπάνιες.

Όσοι πιστεύετε ότι τα χρεοκοπημένα κράτη χρειάζονται εργατικά χέρια δεν βλέπετε το προφανές. Δεν βλέπετε τη με κάθε τρόπο προσπάθεια του κράτους να αντικαταστήσει τα εργατικά χέρια με ψηφιακές ρέπλικες, τεχνητές νοημοσύνες και κάθε ευρηματικό εργαλείο στη κατεύθυνση μείωσης του πληθυσμού.

Το κράτος με τον κάθε θάνατο γλιτώνει μισθούς, συντάξεις, μειώνει το κόστος για τη δημόσια υγεία και πάει λέγοντας.

Η επιχείρηση αντικατάστασης των αχρείαστων παραδοσιακών ανθρώπων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Βγάζει μάτια ο εργαστηριακός ιός COVID-19 και τα θανάσιμα εμβόλια μείωσης και ελέγχου του πληθυσμού. Καθημερινά σωριάζονται ξαφνικά νέοι άνθρωποι στην αιωνιότητα. Ένας ακόμη θάνατος ήρθε να προστεθεί στη λίστα. Αυτός του φιλάθλου της ΑΕΚ.

Ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου το παραδέχθηκε ανοιχτά και ξεκάθαρα.

«Υπήρχαν πληροφορίες που δεν αξιοποιήθηκαν» μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Όπως εξήγησε, «υπάρχουν δύο αντιφατικά πρόσωπα της ΕΛΑΣ» καθώς από τη μία δεν αξιοποιήθηκαν οι πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί για τους χούλιγκαν που έρχονταν στη χώρα και από την άλλη κινητοποιήθηκαν και οι συλλήψεις έγιναν άμεσα.

«Δεν είχα κανένα ενδοιασμό να παραιτηθώ αλλά δεν είναι ευθύνη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη πώς θα καταστρώνει σχέδια αντιμετώπισης των χούλιγκαν», επισημαίνοντας ότι «αναλαμβάνω την ευθύνη να δουλέψουμε σκληρά και να αλλάξουμε την Ελληνική Αστυνομία».

Βλέπετε ότι (μας) δουλεύουν σκληρά μετά από κάθε εργαστηριακό πάρτυ θανάτου, μετά από κάθε εργαστηριακή καταστροφή.

To έκαναν στο εργαστηριακό συμβάν των Τεμπών, στην εργαστηριακή φωτιά της Νέας Αγχιάλου, στην σχεδόν απόπειρα-προειδοποίηση προς τη Motor Oil. Το ελληνικό κράτος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την μεγάλη επαναφορά-την ίδια γραμμή που ακολουθεί και η Ε.Ε. στη συνολό της.

Την θανάσιμη αποτελεσματικότητα του χρεοκοπημένου ελληνικού κράτους επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωση του και το Υπουργείο Εσωτερικών της Κροατίας.

Οι Κροάτες υποστηρίζουν ότι είχαν ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. από τις 4 Αυγούστου για το επικείμενο ταξίδι των χούλιγκαν και πως μάλιστα το ίδιο έκανε και το Μαυροβούνιο στις 7 Αυγούστου, όταν η αυτοκινητοπομπή των οπαδών πέρασε τα σύνορα για την Αλβανία.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών της Κροατίας

«Λόγω πολλών αιτημάτων των ΜΜΕ σχετικά με τη συμμετοχή Κροατών πολιτών σε ταραχές στην Ελλάδα, σας ενημερώνουμε: Στις 4 Αυγούστου 2023, η κροατική αστυνομία συνέλεξε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την ασφάλεια για φιλάθλους που μπορούσαν να πάνε στην Ελλάδα, μέσω διεθνών καναλιών της Europol και της Interpol, οι οποίες παραδόθηκαν στην ελληνική αστυνομία, αλλά και στην αστυνομία άλλων χωρών που βρίσκονται στο δρομολόγιο (Σερβία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία και Κόσοβο).

Συγκεκριμένα, πληροφορίες ασφαλείας αυτού του είδους ανταλλάσσονται με χώρες που βρίσκονται στην αναμενόμενη διαδρομή και η αστυνομία κάθε χώρας αξιολογεί χωριστά πώς θα ενεργήσει σε σχέση με τις πληροφορίες που της παρέχονται. Στο πλαίσιο της διεθνούς επικοινωνίας, η αστυνομία του Μαυροβουνίου ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές των χωρών στο εν λόγω δρομολόγιο ότι στις 7 Αυγούστου, μεταξύ 03:00 και 06:00, στην έξοδο από το Μαυροβούνιο προς την Αλβανία, εντόπισε 120 Κροάτες πολίτες σε 21 οχήματα.

Στο μεταξύ νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ AEK, θέτει εύλογα ερωτηματικά όσο αφορά τη ποδοσφαιρική διάσταση της υπόθεσης.

“Το lobbying των Κροατών στo πλαίσιο της UEFA, έχει τελικά μεγαλύτερη βαρύτητα από την ανθρώπινη ζωή που πήραν οι δολοφόνοι; Και το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απαιτεί να βάλουμε τους παίκτες μας να παίξουν ποδόσφαιρο στο άντρο τους σα να μη συνέβη τίποτα;”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ το βράδυ της Τρίτης αναφέρει:

Το ίδιο ακριβώς ερώτημα που βασανίζει τους φιλάθλους μας και το διαπιστώνουμε τις τελευταίες ώρες με κάθε τρόπο, βασανίζει και μας: Πώς είναι δυνατόν μετά από την βάρβαρη δολοφονία του Μιχάλη από μια αγέλη αλητών εγκληματιών από την Κροατία, η ΑΕΚ να μπει σε αγωνιστικό χώρο και να παίξει αντίπαλος με την συγκεκριμένη ομάδα; Θα είναι στις κερκίδες κάποιοι εκ των δολοφόνων του; Θα είναι οι σύντροφοι τους στην εγκληματική δράση που σήμερα πανηγυρίζουν στα social media για τον φόνο που διέπραξαν οι φίλοι τους; Αυτοί που βρίζουν τον κόσμο μας και περηφανεύονται για τον φόνο που διέπραξαν οι συνοδοιπόροι τους στο οργανωμένο έγκλημα;

Ποιος αλήθεια μας υποχρεώνει να παίξουμε αυτούς τους αγώνες με το αίμα του δολοφονημένου οπαδού μας και των άλλων βαριά τραυματιών να στάζει; Όταν όλοι γνωρίζουν πως αυτοί που ήρθαν εδώ για να σκοτώσουν είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού με τον οποίο πρέπει εμείς να παίξουμε ποδόσφαιρο;

Το lobbying των Κροατών στo πλαίσιο της UEFA, έχει τελικά μεγαλύτερη βαρύτητα από την ανθρώπινη ζωή που πήραν οι δολοφόνοι; Και το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απαιτεί να βάλουμε τους παίκτες μας να παίξουν ποδόσφαιρο στο άντρο τους σα να μη συνέβη τίποτα;

Ο δρόμος είναι ένας: Άμεση και βαρύτατη τιμωρία τώρα! Ο πολιτισμένος ευρωπαϊκός ποδοσφαιρικός κόσμος αυτό περιμένει. Το ίδιο και η ΑΕΚ!

Τι πιο ξεκάθαρο λοιπόν; Οι ελληνικές αρχές αντιμετώπισαν την προειδοποίηση των Κροατών ως μία ακόμη ευκαιρία για νεκρούς. Δεν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες.

Οι Έλληνες αλλά και οι Ευρωπαίοι πολίτες και επιχειρηματίες καλούνται να υπερασπιστούν τις οικογένειές τους και τις επιχειρήσεις τους.

Από αυτό το βαν βγήκαν οι Κροάτες για να σκοτώσουν – Όλοι ήξεραν, κανείς δεν έδρασε και τώρα ο Μιχάλης Κατσουρής δεν ζει

Όσο περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονική επίθεση των χουλιγκάνων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στην εν ψυχρώ δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, τόσο αυξάνεται η οργή και ο θυμός κατά εκείνων που ήξεραν εδώ και τέσσερις μέρες τι επίκειται, αλλά παρόλα αυτά δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δακτυλάκι.

Ούτε στα σύνορα ελέγχθηκαν οι επικίνδυνοι Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (και πέρασαν ανενόχλητοι από την Κακαβιά παρότι υπήρχε η δεδομένη απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από την UEFA και οι ίδιοι δεν έκρυψαν ότι πάνε να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αθήνα), ούτε κατά τη διαδρομή τους στη μισή Ελλάδα, σχηματισμένοι πια σε κομβόι, τους εμπόδισε κανένας, ούτε καν στην Αθήνα δεν ασχολήθηκε η ΕΛ.ΑΣ.

Στα διόδια της Ελευσίνας, αστυνομικοί εντόπισαν και αντιπαρέβαλλαν τα στοιχεία που είχαν με τις πινακίδες και ξεκίνησαν να τους ακολουθούν, αλλά στην είσοδο της Αττικής Οδού κατάφεραν να τους χάσουν, έχοντας χωριστεί το κομβόι σε δύο ομάδες.

Και εξαιτίας αυτού, η οικογένεια του Μιχάλη, η Ελευσίνα, αλλά και όλοι οι νοήμονες πολίτες, θρηνούν τον άδικο χαμό ενός παλικαριού, το οποίο έπεσε θύμα οργανωμένης επίθεσης αδίστακτων χούλιγκαν, Κροατών, Ελλήνων αλλά και άλλων εθνικοτήτων, όπως διαπιστώνεται από τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν μιλάμε για οπαδική βία, για ένα «ραντεβού» που δόθηκε ανάμεσα σε ελαφρόμυαλους ακόλουθους αντίπαλων ομάδων, αλλά για οργανωμένη ένοπλη δολοφονική επίθεση. Η οποία μπορούσε να αποτραπεί από τις ελληνικές Αρχές, αλλά δεν απετράπη.

Λόγω αδράνειας; Λόγω ανικανότητας; Λόγω αδιαφορίας; Δεν έχει και σημασία όταν ένα παλικάρι είναι νεκρό. Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν στη μνήμη του, είναι να παραδεχθούν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι και να παραιτηθούν. Το ελάχιστο. Τόσο απλά.

Μαρτυρία για τη δολοφονία του Μιχάλη – «Τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει πολύ αίμα»

Συγκλονίζουν τα λόγια του οδηγού του ασθενοφόρου που μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό τον άτυχο Μιχάλη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως δήλωσε στο STAR, εκείνη την ώρα είχε σχολάσει, όταν έντρομοι πολίτες τον σταμάτησαν και του ζήτησαν να μεταφέρει στο νοσοκομείο κάποιον που είχε μαχαιρωθεί:

«Εγώ πήγαινα να σχολάσω εκείνη την ώρα, είχα αφήσει τον συνάδερφο πιο πριν κοντά στο σπίτι του γιατί το πάρκινγκ της εταιρίας είναι λίγο πιο πάνω από το γήπεδο. Πήγα να αφήσω και το ασθενοφόρο για να φύγω για το σπίτι μου. Εκεί στη Δεκελείας με σταματήσαν κάτι μηχανάκια και μου είπαν ότι έχει γίνει κάποια συμπλοκή με μαχαιρώματα. Πήγα στο σημείο που βρισκόταν το άτυχο παλικάρι, το είδα λιπόθυμο. Συγνώμη για το τρέμουλο, τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει αρκετό αίμα, σχεδόν όλο το αίμα. Πρώτη κίνηση να τον βάλουμε στο φορείο και στη συνέχεια να φύγουμε γρήγορα για τον Ερυθρό Σταυρό», δήλωσε αρχικά ο οδηγός του ασθενοφόρου.

«Ήμουν μπροστά, οδηγούσα, πήγαινα γκαζωμένος. Δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται πίσω. Μου είπαν τα παιδιά “Τον έχουν μαχαιρώσει, γρήγορα πάρτε τον για το νοσοκομείο”. Αυτό άκουγα συνέχεια… Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο ανέλαβαν μετά οι γιατροί», κατέληξε.

Στο σταθμό Ειρήνη το βαν των Κροατών που είχαν εντοπίσει οι αρχές του Μαυροβουνίου

Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ σε συνέχεια προηγούμενης αποκάλυψης για την ενημέρωση που παρείχαν οι Μαυροβούνιοι το πρωί της Δευτέρας στην ελληνική αστυνομία, αναφορικά με την κάθοδο επικίνδυνων Κροατών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (τα αυτοκίνητά τους αλλά και τις πινακίδες κυκλοφορίας τους), το λευκό βαν από το οποίο αποβιβάστηκαν στο σταθμό Ειρήνη και ακολούθως εξαπέλυσαν την επίθεση, είχε επισημανθεί στο σχετικό έγγραφο από το Μαυροβούνιο.

Η σχετική επισήμανση της πινακίδας του λευκού βαν στο σήμα από το Μαυροβούνιο προς την ΕΛ.ΑΣ.

Η πινακίδα του  λευκού βαν που ήταν παρκαρισμένο στο σταθμό Ειρήνη αναγράφεται στο σχετική σήμα που έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ από τη χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Σχετικό σήμα είχαν προηγουμένως στείλει οι αρχές της Κροατίας στις 4 Αυγούστου και στην Ελλάδα και στο Μαυροβούνιο και στην Αλβανία και στην Interpol.

Υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι όλοι γνώριζαν τα πάντα;

Το λευκό βαν των Κροατών παρκαρισμένο στο σταθμό Ειρήνη (πλάνο από ΣΚΑΙ)

Το ότι τα ΜΜΕ μέσα σε ελάχιστες ώρες κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το όχημα του σήματος, αλλά και άλλα οχήματα, τις κινήσεις του κροατικού κομβόι και να φέρουν στο φως λεπτομέρειες της υπόθεσης, τινάζει στον αέρα την έννοια του «αυτονόητου» για τη δουλειά των Αρχών και εκθέτει ανεπανόρθωτα τους ανευθυνο-υπεύθυνους που δεν έχουν καν την ευθιξία να παραιτηθούν και ψάχνουν και σε αυτή την περίπτωση εξιλαστήρια θύματα για να καρατομήσουν και να τους ρίξουν το μπαλάκι των ευθυνών.

Κατόπιν εορτής, ως συνήθως, οι ελληνικές Αρχές ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για Έλληνες συνεργούς, ενώ έχει εγκριθεί και άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, καθώς έχουν κατασχεθεί τα κινητά και των 94 που συνελήφθησαν για την επίθεση.

Συγκεντρώνεται επίσης υλικό από κάμερες, για να μπορέσουν να ανασύρουν ό,τι υλικό θα οδηγήσει τις Αρχές στην ταυτοποίηση των δολοφόνων του Μιχάλη Κατσουρή και ήδη η ολιγωρία είναι τεράστια…

Στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Εφετών η εποπτεία των ερευνών για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την εποπτεία των ερευνών για την υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, έχει ήδη η προϊσταμένη της εισαγγελίας Εφετών Μαρία Γκανέ, η οποία, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ζήτησε να ενημερώνεται για κάθε στάδιο της έρευνας.

Η κ. Γκανέ θα έχει άμεση ενημέρωση και συνεργασία με τους εισαγγελείς Πρωτοδικών που έχουν επιληφθεί των ερευνών, ώστε να διενεργηθούν με γρήγορους ρυθμούς όλες οι αναγκαίες προανακριτικές ενέργειες για την διερεύνηση κάθε πτυχής της υπόθεσης, που κόστισε την ζωή του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Την ίδια ώρα οι προσπάθειες να καλύψουν τις ευθύνες των υψηλόβαθμων στελεχών «βγάζουν μάτι». 

Όπως αποδείχτηκε από τη δημοσιοποίηση εγγράφων, η ηγεσία της ΕΛΑΣ αλλά και ο Αττικάρχης υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας ήταν ενήμεροι για την άφιξη των Κροατών χούλιγκαν. Τον Αττικάρχη αλλά και τον Διευθυντή της Βορειοανατολικής Αττικής  Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ενημερώσει και η ίδια ΠΑΕ ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει ότι ο 29χρονος Μιχάλης έχασε τη ζωή του από «επαγγελματίες δολοφόνους» οι οποίοι «διέσχισαν τη χώρα κι έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από το Ζάγκρεμπ. Για να ενωθούν εδώ με Έλληνες εγκληματίες συνεργούς τους με μοναδικό σκοπό να σκοτώσουν».

Μάλιστα, επισημαίνεται ότι λίγες ώρες πριν την δολοφονία του 29χρονου η ΑΕΚ είχε ενημερώσει τις αρχές ακόμα και με βίντεο από την άφιξη των Κροατών χούλιγκαν: «Όσα συνέβησαν τα είχαμε προβλέψει και είχαμε θέσει όλες τις σχετικές πληροφορίες μας, ακόμη και βιντεοληπτικό υλικό, ώρες πριν, υπόψη των αρμόδιων αρχών» σημειώνει η ΑΕΚ τονίζοντας ότι το γεγονός ότι δεν υπήρξαν άλλα θύματα, «οφείλεται αποκλειστικά στην άμεση επέμβαση της ασφάλειας του γηπέδου και απλών πολιτών».

Ζήτημα τιμής

Ο εντοπισμός των δραστών, μέσω της λήψης DNA, είναι «ζήτημα τιμής» για την Ελληνική Αστυνομία, καθώς τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια την εκθέτουν ανεπανόρθωτα και οι ανακοινώσεις για το επιχειρησιακό φιάσκο «δίνουν και παίρνουν».

Η παραδοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη περί «τραγικής αποτυχίας» και η εντολή της προϊσταμένης της εισαγγελίας Εφετών να συνεχιστούν οι συλλήψεις ώστε να ταυτοποιηθεί ο φυσικός αυτουργός της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι στον Μιχάλη, κάνουν σαφές ότι αφού εκ των προτέρων δεν ελήφθησαν μέτρα, κατόπιν εορτής επιχειρείται να σωθεί ό,τι σώζεται.

Αυτό που θα λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή είναι το DNA. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, «λαμβάνεται γενετικό υλικό για DNA» από τους 97 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, «σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη».

Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος εξαφάνισε το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τον Μιχάλη, το οποίο παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν βρέθηκε πουθενά. Ωστόσο, φέρεται να έχει αφήσει τα «ίχνη» του στον 29χρονο.

Αυτοί είναι οι Κροάτες χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τη δολοφονική επίθεση

Εικόνες των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, δημοσιεύουν τα ΜΜΕ της Κροατίας.
Όπως φαίνεται στις εικόνες του πρακτορείου Cropix, οι συλληφθέντες ήταν χωρισμένοι σε ζευγάρια και φορούσαν χειροπέδες, ενώ είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους με κουκούλες και μπλούζες.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι Έλληνας ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη, που τραυματίστηκε θανάσιμα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ μετά από φονική επίθεση Κροατών χούλιγκανς σε οπαδούς της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, η Αστυνομία εξετάζει το σενάριο ο δράστης του φονικού να μην είναι Κροάτης, αλλά Έλληνας – αν και φυσικά σε αυτό το στάδιο οι έρευνες στρέφονται σε όλες τις πιθανές κατευθύνσεις.