ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Το… τερματίσατε κύριε Μητσοτάκη!

 Μέχρι και τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή αμαύρωσε ο Κυριάκος μπας και μπορέσει να καταστείλει την επανάσταση που έχει ξεσπάσει στη ΝΔ με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλόφιλων.

«Η χώρα ανήκει εις τη Δύση, όπως τόνισε και ο ιδρυτής της παράταξής μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Γι’ αυτό και όραμά μας είναι η Ελλάδα να αποδίδει σημασία στα ατομικά δικαιώματα των πολιτών», ανέφερε συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της εισήγησής του στο υπουργικό συμβούλιο.

Πρόκειται για ρεσιτάλ διαστρέβλωσης και υποκρισίας.

Διαστρέβλωσης, γιατί όταν ο Καραμανλής είπε το «ανήκωμεν εις την Δύσιν» το είπε προς επίρρωση των προσπαθειών για την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, κόντρα στον αντιδυτικισμό του Παπανδρέου. Μιας Δύσης εύρωστης με πυρήνα την παραδοσιακή οικογένεια ώστε να είναι ακμάια η μεσαία τάξη (ήτοι η ραχοκοκαλιά τής οικονομίας της), χωρίς αναρχοκαπιταλισμό, με ισχυρούς-ανεξάρτητους ηγέτες και ουσιαστικό σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Όχι μιας παρηκμασμένης πλέον Δύσης που μάταια επιχειρεί ο Μητσοτάκης να παρουσιάσει ως όαση δημοκρατίας και πολιτισμού. Όπου κουμάντο κάνουν οι αναρχοκαπιταλιστές έχοντας στη δούλεψή τους τούς πολιτικούς, πασχίζοντας να συντρίψουν την παραδοσιακή οικογένεια μέσω του άκρατου δικαιωματισμού για να εξολοθρεύσουν τη μεσαία τάξη με απώτερο στόχο τον πλήρη έλεγχο της οικονομίας. Κάτι που θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας σύγχρονης-ιδιότυπης φεουδαρχίας με όλους τούς πολίτες προσκυνημένους στις ορέξεις τους. Στην εγκαθίδρυση της περιβόητης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης δηλαδή.

Υποκρισίας, γιατί αίφνης λόγω των εσωτερικών μύδρων περί αλλοίωσης της φυσιογνωμίας της παράταξης ο Μητσοτάκης θυμήθηκε τον καραμανλισμό μήπως και εξευμενιστεί η οργή, τη στιγμή που είναι γνωστό τοις πάσι το μίσος του γι΄αυτόν.

Μακάρι κύριε Μητσοτάκη να μπορούσατε με λεκτικά ατοπήματα να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

Και κάτι ακόμη.

Εκφράσατε την ικανοποίησή σας επειδή η συζήτηση στην παράταξη για τον γάμο και την τεκνοθεσία έγινε λέει χωρίς το ισοπεδωτικό μέτρο της κομματικής πειθαρχίας.

Προφανώς ξεχάσατε την κομματική πειθαρχία που επιβάλατε για τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών.

Παριστάνοντας τώρα τον ικανοποιημένο που την αποφύγατε κρυμμένος πίσω από την αποχή για να μη φανεί η απώλεια της δεδηλωμένης.

Πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών πάντως θα τα κατάφερνε καλυτέρα.

Κι όλα αυτά για μια θέση στις Βρυξέλλες.

Καλή τύχη στην ψηφοφορία κύριε Μητσοτάκη…