ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Οι Παγκοσμιοποιητές θα χρησιμοποιήσουν τους «Ελέγχους Άνθρακα» για να σας σταματήσουν από το να καλλιεργείτε τα δικά σας τρόφιμα

 Παγκοσμιοποιητές: Στις αρχές του 2020, εν μέσω των αποκλεισμών του Covid, οι μπλε πολιτείες που διοικούνται από αριστερούς κυβερνήτες επιδίωξαν εντολές με ακραία προκατάληψη.

του Brandon Smith

Σε κόκκινες πολιτείες όπως η Μοντάνα, μετά τον πρώτο μήνα ή δύο οι περισσότεροι από εμάς απλώς αγνοούσαμε τους περιορισμούς και συνεχίζαμε τη ζωή μας ως συνήθως. Ήταν ξεκάθαρο ότι το covid δεν ήταν η απειλή που οι ομοσπονδιακές αρχές έκαναν να είναι. Ωστόσο, σε πολιτείες όπως το Μίσιγκαν η μέγγενη συμπιεζόταν όλο και πιο σφιχτά υπό την καθοδήγηση σκοτεινών ηγετών όπως η Gretchen Whitmer.

Η Whitmer χρησιμοποίησε το covid ως ευκαιρία για να θεσπίσει κάποιους παράξενους περιορισμούς για το κοινό, συμπεριλαμβανομένης μιας εντολής που απαγόρευε σε μεγαλύτερα καταστήματα να πωλούν σπόρους και προμήθειες κήπου στους πελάτες. “Αν δεν αγοράζετε τρόφιμα ή φάρμακα ή άλλα βασικά είδη, δεν θα πρέπει να πηγαίνετε στο κατάστημα“, δήλωσε η Whitmer κατά την ανακοίνωση της εντολής της. Η αριστερή κυβερνήτης ήταν εντάξει με τις αγορές λαχείων και ποτών, αλλά όχι με τα εργαλεία κηπουρικής και τους σπόρους.

Ποτέ δεν έδωσε έναν λογικό επιχείρημα γιατί στόχευσε τα είδη κήπου, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι στην κοινότητα της ετοιμότητας κατάλαβαν πολύ καλά περί τίνος επρόκειτο: Αυτό ήταν μια δοκιμασία beta για ευρύτερους περιορισμούς στην ανεξαρτησία των τροφίμων. Υπήρχε μια ευρέως διαδεδομένη ρητορική στα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 που επιτίθετο σε οποιονδήποτε αποθήκευε είδη πρώτης ανάγκης ως “αποθησαυριστή”, και τώρα κυνηγούσαν τους ανθρώπους που σχεδίαζαν εκ των προτέρων και προσπαθούσαν να καλλιεργήσουν τα δικά τους τρόφιμα. Το κατεστημένο ΔΕΝ ήθελε οι άνθρωποι να αποθηκεύουν ή να παράγουν προσωπικές προμήθειες τροφίμων.

Μια άλλη προοπτική που συζητιόταν ανοιχτά μεταξύ των παγκοσμιοποιητών ήταν η ιδέα ότι τα λουκέτα ήταν “χρήσιμα” με τρόπους πέρα από την αναχαίτιση της εξάπλωσης του covid (τα λουκέτα ήταν στην πραγματικότητα άχρηστα στην αναχαίτιση της εξάπλωσης του covid). Πρότειναν ότι τα μέτρα αυτά θα μπορούσαν να είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη των παγκόσμιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και στη διάσωση του κόσμου από την “κλιματική αλλαγή”. Η ιδέα του κλιματικού κλειδώματος άρχισε να διαδίδεται.

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης έχουν έκτοτε πει ψέματα για την ύπαρξη της ατζέντας του κλιματικού κλειδώματος, αλλά τα άρθρα και οι λευκές βίβλοι που εξυμνούν τις αρετές του κλειδώματος του πλανήτη στο όνομα της κλιματικής αλλαγής είναι εύκολο να βρεθούν και να διαβαστούν. Οι παγκοσμιοποιητές και οι ακαδημαϊκοί υπερασπιστές τους ήθελαν ΜΟΝΙΜΕΣ κλειδαριές ή κυλιόμενες κλειδαριές κάθε δύο μήνες, τερματίζοντας τις περισσότερες ανθρώπινες δραστηριότητες και ταξίδια εκτός της βασικής παραγωγής.

Έχω υποστηρίξει στο παρελθόν ότι αυτό που έκανε η Whitmer στο Μίσιγκαν ήταν μέρος αυτής της ατζέντας – ότι η απαγόρευση της προμήθειας κήπων ήταν μέρος ενός ευρύτερου στόχου που δεν είχε καμία σχέση με την ασφάλεια της δημόσιας υγείας και είχε να κάνει αποκλειστικά με το να σταματήσει τους ανθρώπους από το να προετοιμάζονται. Οι έλεγχοι για τα αγριόχορτα προορίζονταν μόνο ως προπομπός των ελέγχων για τον άνθρακα.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε περισσότερη επιβεβαίωση για αυτό, καθώς μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν υποστηρίζει ότι τα τρόφιμα που καλλιεργούνται στο σπίτι παράγουν πέντε φορές περισσότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από ό,τι οι βιομηχανικές μέθοδοι καλλιέργειας. Με άλλα λόγια, οι ιδιωτικοί κήποι θα μπορούσαν να θεωρηθούν απειλή για το περιβάλλον. Η The Telegraph και άλλες εταιρικές πλατφόρμες ασχολήθηκαν με την ιστορία και πιστεύω ότι αυτό αποτελεί λόγο ανησυχίας.

Η μελέτη περιλαμβάνει ανάλυση διαφόρων κήπων, από ατομικά οικογενειακά οικόπεδα έως αστικά και κοινοτικά οικόπεδα, και ισχυρίζεται ότι οι “υποδομές κήπων” για ατομικά οικόπεδα (όπως τα υπερυψωμένα παρτέρια) συμβάλλουν σε πολύ μεγαλύτερη ρύπανση από τον άνθρακα από ό,τι η γεωργία μεγάλης κλίμακας. Η μελέτη φαίνεται να αγνοεί το γεγονός ότι τα υπερυψωμένα κρεβάτια είναι πιο αποτελεσματικά και καλλιεργούν περισσότερα τρόφιμα σε μικρότερο χώρο, αλλά αμφιβάλλω αν πραγματικά ενδιαφέρονται να λάβουν υπόψη τους τέτοιου είδους πράγματα.

Ο μέσος άνθρωπος μπορεί να μπερδευτεί από αυτό και να υποθέσει ότι ισχύει το αντίθετο – Δεν θα ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΟ για το περιβάλλον να καλλιεργούμε τρόφιμα στο σπίτι; Όχι, αν η χρηματοδότησή σας βασίζεται στο να παρουσιάζετε τις ανεξάρτητες προμήθειες τροφίμων ως κακές για τον πλανήτη. Η μελέτη χρηματοδοτείται από πλήθος διεθνών ομάδων, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος Horizon της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο αναφέρει ως έναν από τους στόχους του έργου του “100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις μέχρι το 2030”. Αυτές οι 100 πόλεις υποτίθεται ότι θα λειτουργήσουν στη συνέχεια ως πρότυπα-ναυαρχίδες για την ενδεχόμενη κατάληψη όλων των πόλεων από την Aτζέντα του Άνθρακα μέχρι το 2050.

Τέτοιες ομάδες έχουν στη διάθεσή τους δισεκατομμύρια δολάρια και εστιάζουν το μεγαλύτερο μέρος αυτής της χρηματικής δύναμης πυρός στην έρευνα για την κλιματική αλλαγή (προπαγάνδα). Νομίζω ότι η μελέτη του Μίσιγκαν είναι στημένη υπέρ ενός προκαθορισμένου αποτελέσματος; Πιθανώς. Όταν αυτές οι μελέτες χρηματοδοτούνται από παγκοσμιοποιητικά συμφέροντα, τα αποτελέσματά τους φαίνεται πάντα να ευνοούν τους παγκοσμιοποιητικούς στόχους. Η ίδια η μελέτη δεν υποστηρίζει απαραίτητα ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με τον κήπο, αλλά προωθεί την αφήγηση ότι οι έλεγχοι του άνθρακα είναι απαραίτητοι, ακόμη και σε ατομικό επίπεδο.

Η έκθεση του Μίσιγκαν μπορεί να φαίνεται σαν μια ανούσια υποσημείωση. Ωστόσο, όπως είδαμε πέρυσι με μια μελέτη από την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων σχετικά με τις συσκευές φυσικού αερίου, αυτές οι μικρές και σκοτεινές μελέτες χρησιμοποιούνται συχνά για να δικαιολογήσουν κυβερνητικές παρεμβάσεις μεγάλης κλίμακας στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Η μελέτη της CPSC ενέπνευσε πολύμηνες συζητήσεις από τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ που απαιτούσαν να απαγορευτούν οι συσκευές φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένων των κουζινών, επειδή ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να προκαλέσουν παρενέργειες στην υγεία, ειδικά στα παιδιά (αποδείχθηκε ότι η μελέτη δεν είχε καμία στέρεη βάση για τον ισχυρισμό αυτό).

Οι αριστεροί και οι παγκοσμιοποιητές δεν ενδιαφέρονται για την προστασία της υγείας σας- ενδιαφέρονται για το πώς αυτές οι μελέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν φόβο, αυξάνοντας έτσι τη δύναμή τους. Με άλλα λόγια, αν μπορείτε να πειράξετε την επιστήμη, τότε μπορείτε να πειράξετε και τους νόμους.

Κάτι παρόμοιο είδαμε σε μια μελέτη του ΟΗΕ το 2006, η οποία ισχυρίστηκε ότι η παραγωγή κρέατος συνέβαλε σχεδόν στο 20% όλων των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και ήταν χειρότερη για το περιβάλλον από τις μεταφορές. Η μελέτη αποκαλύφθηκε το 2010 ως “ελαττωματική” (δόλια), αλλά για χρόνια τα μέσα ενημέρωσης και οι παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις χρησιμοποιούσαν τα ψευδή της συμπεράσματα ως εφαλτήριο για να απαιτήσουν περιορισμούς και απαγορεύσεις στην παραγωγή κρέατος στο όνομα της διάσωσης του κλίματος.

Αν νομίζετε ότι ο πόλεμος κατά της γεωργίας που μαίνεται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη έχει σκοπό να επηρεάσει μόνο τις βιομηχανικές φάρμες, ξανασκεφτείτε το. Το κατεστημένο θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το Ψέμα περί ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής για να υπαγορεύσει ολόκληρη την παραγωγή τροφίμων, μέχρι και τον ταπεινό κήπο της αυλής σας. Και δεν θα περιορίσουν τις προσπάθειές τους στην ΕΕ- θα κυνηγήσουν τις αμερικανικές φάρμες με τους ίδιους περιορισμούς.

Αυτό είναι πραγματικά το νόημα των παγκοσμιοποιητικών προγραμμάτων “καθαρού μηδενός” και των πόλεων των 15 λεπτών – Βασίζονται στην ιδέα ότι όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες πρέπει να παρακολουθούνται και να διαχειρίζονται. Λένε ότι είναι για το καλό του πλανήτη, αλλά τα συστήματα που θέλουν να θέσουν σε εφαρμογή από το 2030 έως το 2050 ακούγονται σαν μια νέα ψηφιακή φεουδαρχία, μια κοινωνία όπου οι γραφειοκρατίες παρακολουθούν και εντοπίζουν και μικροδιοικούν κάθε πτυχή της ζωής σας. Οι ελίτ επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό, ε̲ν̲ώ̲ ̲δ̲ε̲ν̲ ̲α̲π̲ο̲δ̲ε̲ι̲κ̲ν̲ύ̲ε̲τ̲α̲ι̲ ̲π̲ο̲τ̲έ̲ ̲ό̲τ̲ι̲ ̲ο̲ι̲ ̲ε̲κ̲π̲ο̲μ̲π̲έ̲ς̲ ̲δ̲ι̲ο̲ξ̲ε̲ι̲δ̲ί̲ο̲υ̲ ̲τ̲ο̲υ̲ ̲ά̲ν̲θ̲ρ̲α̲κ̲α̲ ̲α̲π̲ο̲τ̲ε̲λ̲ο̲ύ̲ν̲ ̲κ̲ί̲ν̲δ̲υ̲ν̲ο̲ ̲γ̲ι̲α̲ ̲κ̲α̲ν̲έ̲ν̲α̲ν̲.̲

Γιατί η εμμονική εστίαση στα τρόφιμα; Επειδή αν οι άνθρωποι έχουν το δικό τους φαγητό, τότε ίσως να είναι πιο πρόθυμοι να επαναστατήσουν ενάντια σε περαιτέρω εντολές. Είναι πραγματικά τόσο απλό. Το τελικό παιχνίδι είναι προφανές: Ελέγξτε τα τρόφιμα και ελέγχετε τον κόσμο. Κάντε το στο όνομα της σωτηρίας του πλανήτη και πολλοί άνθρωποι θα σας ευχαριστήσουν ακόμα και όταν τους λιμοκτονήσετε.