Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Ακόμη ένα βήμα στην προσπάθειά μας για την
προώθηση των πιερικών προϊόντων και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ντόπιων
παραγωγών»
Τη δυνατότητα προώθησης του φρέσκου Μυδιού Πιερίας, σε νέες αγορές, είχαν οι
μυδοπαραγωγοί Πιερίας, οι οποίοι συμμετείχαν μέσω του ευρωπαϊκού έργου «Δράσεις
προώθησης, προβολής και αύξησης της αναγνωρισιμότητας του φρέσκου Μυδιού Πιερίας στην
αγορά της Ελλάδας, Ιταλίας, Βελγίου και Γαλλίας», του Επιχειρησιακού Προγράμματος
«Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020», στη Food Expo 2023, από 18-20 Μαρτίου 2023, με
πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας.
Το Επιμελητήριο Πιερίας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος είχε
την ευκαιρία μέσω συνεντεύξεων στα ΜΜΕ να ενημερώσει το ευρύ κοινό, για την
μυδοκαλλιέργεια στην περιοχή της Πιερίας, αναφέροντας ότι είναι ένας από τους πιο
δυναμικά εξελισσόμενους παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας της Πιερίας.
Εκτός του Πρόεδρου Ηλία Χατζηχριστοδούλου, παρόντες στην έκθεση ήταν ο Β’ Αντιπρόεδρος
Ιωάννης Πεΐδης, ο πρόεδρος του εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου Δημήτρης
Αλμαλιώτης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μυδοκαλλιεργητών Μακρυγιάλου
Πιερίας Τάσος Δραγάνης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Σάββας Ρούσσος, η Γενική