ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Πάτρα: Έχασε τη μάχη ο μικρός ποδηλάτης

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 14χρονου Πάνου Τζαβάρα που νοσηλευόταν από τις 2 Μαΐου στην Εντατική του νοσοκομείου του Ρίου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από διερχόμενο τζιπ.

Ο 14χρονος, που εξέπνευσε σήμερα το πρωί στις 10.50, ήταν γιoς του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου και εγγονός του βιομηχάνου και δημοτικού συμβούλου της Πάτρας, Ανδρέα Δούρου.

Το μοιραίο δυστύχημα είχε σημειωθεί στις 2 Μαΐου, όταν το άτυχο αγοράκι επέστρεφε από το σχολείο με τον μικρότερο αδελφό του με τα ποδήλατά τους.

Το τροχαίο έγινε μόλις είχαν διασχίσει τη γέφυρα που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου, καθώς κατευθύνονταν από την οδό Σώμερσετ προς την οδό Σταυροπούλου, όταν παρασύρθηκε από ένα τζιπ.

Αποτέλεσμα ήταν ο 14χρονος να εκτοξευθεί πολλά μέτρα και να καταλήξει κάτω από τις ρόδες δύο αυτοκινήτων. Ο μικρότερος αδελφός του, μόλις είδε τι είχε γίνει, άφησε το ποδήλατό του και έτρεξε στον αδελφό του.

Άμεσα έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον 15χρονο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Π.Γ.Ν.Π..

Οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, όμως τελικά, όπως διεφάνη, ήταν πάρα πολύ κρίσιμη και τελικά δεν τα κατάφεραν.