ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Το νέο Δ.Σ. του ΤΑΠ


Επιστροφή στην δράση...
Ανακοινώθηκε το Σαββατοκύριακο το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού, σχήμα το οποίο είναι επταμελές και θα ηγούνται οι Δημοσθένης Νιώπας και Γιώργος Καρανικόλας που επιστρέφει στα διοικητικά της ομάδος.
Αναλυτικά τα μέλη του Δ.Σ.
Πρόεδρος: Δημοσθένης Νιώπας
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Καρανικόλας
Διευθύνων Σύμβουλος: Γιώργος Σαλπιγγίδης
Γεν. Αρχηγός: Βασίλης Καπετάνιος
Μέλη: Νίκος Μεταλίδης, Αθανάσιος Δένης, Κώστας Σιμόπουλος

Επιστροφή στην δράση...
Επέστρεψαν χθες, μετά από το ρεπό της Κυριακής στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού, με τον τεχνικό Θανάση Παπαβασιλείου και τους συνεργάτες του να γυμνάζουν τους παίκτες τους για ενενήντα λεπτά περίπου σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικοτακτικές ασκήσεις και κατοχή κυκλοφορίας της μπάλας.
Ο Σάκης Καραγεώργος προπονητής των τερματοφυλάκων
Όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση των γαλάζιων της Πιερίας, ο Σάκης Καραγεώργος, που για πολλά χρόνια υπερασπίστηκε με επιτυχία τα δοκάρια του Αιγινιακού θα είναι ο προπονητής των τερματοφυλάκων και θα πλαισιώσει μαζί με τον Γιώργο Λιόλιο τον Σάκη Παπαβασιλείου στο τεχνικό τιμ.
Την Δευτέρα τα "αποκαλυπτήρια"
Την Δευτέρα 6 Αυγούστου ο Αιγινιακός θα δώσει τον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου την ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ ενώ στις 11 του ίδιου μήνα, στο Ελατοχώρι θα παίξει κόντρα στον Ηρακλή.