Υλικά:
http://xs-recipes.com
2 μικρά μήλα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί τσένταρ
1 κουταλιά της σούπας τριμμένη φρυγανιά
2 φιλέτα κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
60ml λευκό ξηρό κρασί
60ml νερό
επιπλέον 1/3 φλιτζανιού νερό
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ
1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό για το γαρνίρισμα
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί τσένταρ
1 κουταλιά της σούπας τριμμένη φρυγανιά
2 φιλέτα κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
60ml λευκό ξηρό κρασί
60ml νερό
επιπλέον 1/3 φλιτζανιού νερό
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ
1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το μήλο, το τυρί και τη φρυγανιά. Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε το κάθε στήθος κοτόπουλου μέσα σε μια διαφανή μεμβράνη και κτυπάμε για να ανοίξουν σε πάχος περίπου 1εκ. Χωρίζουμε το μίγμα του μήλου σε 2 μέρη. Τοποθετούμε πάνω σε κάθε στήθος ένα από τα μίγματα του μήλου. Τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό και στερεώνουμε τις άκρες με οδοντογλυφίδες.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά, και προσθέτουμε τα ρολά του κοτόπουλου. Σωτάρουμε τα ρολά γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές, ώσπου να ροδίσουν καλά. Μόλις πάρουν ένα ωραίο χρώμα, προσθέτουμε στο τηγάνι το κρασί και το νερό. Καλύπτουμε το τηγάνι με το καπάκι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε τα ρολά μας να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά.
Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε μια πιατέλα. Σε ένα φλυτζάνι με 1/3 νερό, προσθέτουμε το κορν φλάουρ, και ανακατεύουμε καλά μέχρι το κορν φλάουρ να διαλυθεί. Το ρίχνουμε στο τηγάνι, και το ανακινούμε μέχρι η σάλτσα του φαγητού μας να πήξει. Για να σερβίρουμε, περιχύνουμε τα ρολά μας με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό. Καλή Όρεξη!
Τοποθετούμε το κάθε στήθος κοτόπουλου μέσα σε μια διαφανή μεμβράνη και κτυπάμε για να ανοίξουν σε πάχος περίπου 1εκ. Χωρίζουμε το μίγμα του μήλου σε 2 μέρη. Τοποθετούμε πάνω σε κάθε στήθος ένα από τα μίγματα του μήλου. Τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό και στερεώνουμε τις άκρες με οδοντογλυφίδες.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά, και προσθέτουμε τα ρολά του κοτόπουλου. Σωτάρουμε τα ρολά γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές, ώσπου να ροδίσουν καλά. Μόλις πάρουν ένα ωραίο χρώμα, προσθέτουμε στο τηγάνι το κρασί και το νερό. Καλύπτουμε το τηγάνι με το καπάκι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε τα ρολά μας να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά.
Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε μια πιατέλα. Σε ένα φλυτζάνι με 1/3 νερό, προσθέτουμε το κορν φλάουρ, και ανακατεύουμε καλά μέχρι το κορν φλάουρ να διαλυθεί. Το ρίχνουμε στο τηγάνι, και το ανακινούμε μέχρι η σάλτσα του φαγητού μας να πήξει. Για να σερβίρουμε, περιχύνουμε τα ρολά μας με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό. Καλή Όρεξη!