ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκος Γκουλής: Πρέπει να στηριχθεί η φετινή προσπάθεια



Στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος ο Πιερικός να χτισθεί μια ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές από την Πιερία στάθηκε ο Νίκος Γκουλής. Βρήκαμε τον προπονητή του Πιερικού σε γήπεδο τοπικής ερασιτεχνικής ομάδος να παρακολουθεί παιχνίδι της ΕΠΣ Πιερίας.

Κάτι που κάνει κάθε φορά που έχει το χρόνο και δε μένει μόνο σε αυτό αφού παρακολουθεί συχνά παιχνίδια όλων των κατηγοριών των ομάδων της περιοχής και έχει άποψη για την ομάδα Νέων της ΠΑΕ αφού μέχρι τώρα η ανδρική ομάδα, έχει κάνει 4 φιλικά μαζί της. 

Είναι αλήθεια ότι ο Βοιωτός έχει κλέψει τις καρδιές των ανθρώπων στην Πιερία. Τόσο στις τάξεις τη διοίκησης, όσο και στων φιλάθλων. Το ενδιαφέρον του για τους νέους ποδοσφαιριστές της περιοχής και την ανεύρεση των καλύτερων για την ομάδα του, φανερώνει έμπρακτα ότι είναι ο άνθρωπος των έργων και των υλοποιήσεων των δηλώσεων και όχι μόνο των υποσχέσεων. 

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Πιερικός έχει την πολυτέλεια και την τύχη, να διαθέτει έναν τεχνικό που δε φοβάται να πάρει αποφάσεις, δε φοβάται να δημιουργήσει και το σημαντικότερο, φεύγοντας κάποια στιγμή από την Κατερίνη (που μακάρι να μη συμβεί τα επόμενα 5-6 χρόνια αυτό) να αφήσει ;ώς παρακαταθήκη μια ομάδα για την οποία θα είναι υπερήφανοι όλοι οι Πιερείς και θα κοστίζει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. 

Γιατί μη ξεχνάμε πως στο πρόσφατο παρελθόν, πέσανε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην ΠΑΕ της Κατερίνης, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας.


Αυτό που προβληματίζει τον έμπειρο προπονητή, είναι η απουσία Καρακατσάνη-Ελευθεριάδη, με τον δεύτερο να επιστρέφει σε λίγες ημέρες καθώς και η έλλειψη ενός φόρ περιοχής με πλούσια σωματικά προσόντα ο οποίος θα δώσει περισσότερους χώρους, βάθος προς στην αντίπαλη εστία και ευχέρεια στον κινητικό και έμπειρο Ντάνι.

Τόνισε και είπε πολλές φορές, και σε αυτό θα σταθούμε και εμείς, είναι ότι η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος πρέπει να στηριχθεί από τον φίλαθλο κόσμο της  Πιερίας. Κλείνοντας την κουβέντα μας ο χαρισματικός Έλληνας τεχνικός  είπε:

<<Θα είμαστε σκληροί και δύσκολοι αντίπαλοι για για κάθε ομάδα της κατηγορίας. Θα παλεύουμε το κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Αυτά τα παιδιά θέλουν στη στήριξη του κόσμου και τη δικαιούνται>>.