ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Δ.Α.Κ.Ε. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ


   


Κατερίνη, 13 Σεπτεμβρίου 2012
Αγαπητοί συνάδελφοι

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καλούμαστε να λειτουργήσουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, οι οποίες ολοένα και επιδεινώνονται λόγω των οικονομικών συγκυριών (μισθοί πείνας, έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, όρια συνταξιοδότησης, μειωμένες συντάξεις κ.ά.) .

Παρ’ όλα αυτά η οικονομική δυσπραγία στην οποία έχουμε περιέλθει, δεν πρέπει να περιορίσει το έργο μας ή την απόδοσή μας.
Ο ρόλος του εκπαιδευτικού ήταν ανέκαθεν διττός. O Δάσκαλος δεν είναι μόνο παιδαγωγός, αλλά συμπαραστάτης και εμψυχωτής των μαθητών και σμιλευτής των ψυχών τους.
Άλλωστε σε ακόμη δυσκολότερες συνθήκες, πολλές δεκαετίες πριν, ο εκπαιδευτικός δεν έκανε βήμα πίσω, δεν πτοήθηκε, δεν σταμάτησε να προσφέρει τα μέγιστα.

Η Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε. Πιερίας αναγνωρίζοντας και ζώντας τα προβλήματα, δηλώνει πως θα σταθεί  δίπλα στους εκπαιδευτικούς, δίπλα στους μαθητές και στις οικογένειές τους και πως θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις προς όφελος  της μαθητικής κοινότητας, των εκπαιδευτικών , της Παιδείας και της Πατρίδας μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!


                                                           
                                     Για το Δ.Σ.



    Η      Πρόεδρος                                                               Η      Γραμματέας


Κατιμερτζή Μαγδαληνή                                                Κουζιούλη Ιωάννα