ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Είμαι Έλληνας, Είμαι Πατριώτης και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Μην με βάζετε ΤΑΜΠΕΛΑ!


ΟΈλληνας και η Ελληνίδα έχουν γίνει πια ΡΟΜΠΟΤ κι έχουν ξεχάσει μέσα τους τη ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ κι ακόμα την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, που δεν υπάρχει καν το ΛΕΞΙΚΟ τους.

Το μυαλό του Ανθρώπου έχει γίνει μαντρωμένοαπό πολιτικά αριστερά ή δεξιά κινηματα ή κόμματα και φυλακισμένη μέσα την ψυχή του και σκλαβωμένο του μυαλό να ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ, ότι του λένε οι "άλλοι" και τα Μ.Μ. Εξαπάτησης.

Τι εννοώ, απλά και ξεκάθαρα:


1. Όταν μιλάω για την Ελλάς, για την Πατρίδα μου, για την Ελληνική Σημαία, με ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ"Χρυσαυγίτη και Φασίστα."

2. Όταν μιλάω για Μνημόνια 1 & 2, Εφαρμοστικούς Νόμους και Μεσοπρόθεσμο. Επίσης να τιμωρηθούν όσοι ψήφισαν "ΝΑΙ σε όλα" και μιλάω τα άρθρα υπέρ μας του Ελληνικού Συντάγματος, με ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ"Ανεξάρτητοι Έλληνες" ή μου λένε "Είσαι Καμμένος με τον Πάνο".

3. Όταν μιλάω για Εργασιάκα, είτε Ιδιωτικά, είτε Δημόσια και για τους μικροεπιχειρηματίες μαγαζάτορες, για Εθνικό Νόμισμα ή Δραχμή,  με ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "Συριζαίο".

4. Όταν μιλάω για να φύγει η Τρόικα και οι Τοκογλύφοι, πρέπει να κάνουμε επανάσταση, μεΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "Κ.Κ.Ε." ή "Κομμουνιστή".

5. Όταν μιλάω για την Ηλεκτρονική Νέα Ταυτότητα που καταργεί την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, μεΑΠΟΚΑΛΟΥΝ Θρησκόμενος είτε Καινούργιο είτε Παλιό Ημερολόγιο, δηλαδή ότι να 'ναι! Που σημαίνει, δεν αναγνωρίζουν πλέον την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Όταν με ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ όλα πάνω όσα λέω τους απαντώ με μια κουβέντα:

"Είσαι Ρατσιστής όσο που με καπελώνεις, είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ, είμαι ΠΑΡΤΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ χωρίς ταμπέλα! Και οι 300 είναι πλέον ΠΡΟ ΔΟ ΤΕΣ!
Είσαι ανημέρωτος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται, βγες απ' το μαντρί και ελευθέρωσε το μυαλό σου. Αν επιμένεις να με καπελώνεις, [τα παραπάνω όσα με ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ] είσαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και σε γραφω απλά...!"

Ξυπνάτε ώρε Έλληνες και Ελληνίδες.

Τα κόμματα είναι Ξένα και Νεοταξικά της Πακγοσμιοποιήσης,

Πάρτε το όλοι σας χαμπάρι, θα μας τελειώσουν, χωρίς την βοήθεια τους!


Επίσης η ΑΝΑΡΧΙΑ είναι ΑΝΟΗΣΙΑ!
Διότι η ΑΝΑΡΧΙΑ είναι το ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, με φασιστικό τρόπο, να καταργήσουν όλα τα ΕΘΝΗ, στους ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, στις ΙΣΤΟΡΙΕΣ του κάθε ΕΘΝΟΥΣ!.

Ό,τι και να κάνουν, η Ελλάς, θα ζήσει και θα σας αποτελειώσει, κι ακόμα λίγοι να είμαστε!

Διότι η Επανάσταση του 1821 λίγοι την ξεκίνησαν και έκαναν τη διαφόρα
μόνο για ένα κοινό σκοπό και στόχο:

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Ένας απογόνος του Νικητάρα Σταματελόπουλο.