ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

To "ξαθέρι" για τη γιορτή τσικουδιάς




 Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η 1η γιορτή τσικουδιάς (καζανέματα) του  ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ», το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, στο Κέντρο «Ελιά».

Την ωραία μουσική και χορευτική βραδιά πλαισίωσαν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων : 

«Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Σιδηροδρομικού Σταθμού», «Μορφωτικός, Πολιτιστικός Σύλλογος Καρίτσας, Όλυμπος», «Εστία Πιερίδων Μουσών» και η ομάδα παραστάσεων του συλλόγου μας.
Ο Κυριάκος Καλλέργης με τη λύρα του, ο Παντελής Σαλούστρος  και ο Δημήτρης Τριχάκης στα λαούτα, ξεσήκωσαν με τη ζωντάνια και το μεράκι τους.
Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους  του συλλόγου για την αμέριστη βοήθειά τους, τα παιδιά του χορευτικού,  την αντιπεριφερειάρχη  Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, τους εκπροσώπους του Δήμου Κατερίνης και  των δημοτικών διαμερισμάτων του,  το Ολύμπιο Βήμα, το Σκάι ραδιόφωνο και την Ένωση Ποντίων. 
Ευχαριστούμε τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση καθώς επίσης και τους χορηγούς ECOTHERMICA, ΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ Φωτιάδης, ΓΡΑΦΗΜΑ και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Το Δ.Σ.