ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Ολικό ''ξεβράκωμα'' Σαμαρά κ.λ.π. βρυκολάκων της συγκυβέρνησης του θανάτου


Τραγέλαφος!!!
Έσπερναν το τρόμο να ''ψηφιστούν τα μέτρα'' για να ''σωθούμε'' και τώρα ...Τμηματικά στο ...μέλλον η δόση και «μηχανισμός ελέγχου» των χρημάτων, λένε οι Ευρωπ(έ)οι!!!

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο οι υπουργοί της Οικονομικών της Ευρωζώνης να μπορέσουν να καταλήξουν σε τελική απόφαση για τη χορήγηση της δόσης προς την Ελλάδα τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, προθεσμία με την οποία μας εκβίαζαν ως χώρα προκειμένου να ψηφίσουμε «Κατεπειγόντως» το Μνημόνιο ΙΙΙ. Πριν μας μίλαγε με σιγουριά... και τώρα τρέχει στις Βρυξέλλες ο Σα(χλα)μαράς προκειμένου να πείσει σε ανώτατο επίπεδο τους ηγέτες, αλλά το κλίμα το ...έφαγε ο γάιδαρος. ''Πόρτα'' τρώει από όλους!!!
Στο ''κόσμο'' του ο Στουρνάρας: «Δεν υπάρχει περίπτωση ανησυχίας», δηλώνει.

ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδεται η κυβέρνηση
Σφοδρό «κατηγορώ» από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα αναβολή στην εκταμίευση της δόσης: «Από ό,τι φαίνεται ο υπουργός Οικονομικών, ο Πρωθυπουργός, και η παρέα του, Βενιζέλος-Κουβέλης και σία, όταν έλεγαν ότι χρεοκοπούμε στις 16 Νοεμβρίου αν δεν πάρουμε μέτρα δεν ψεύδονταν απλώς. Εκβίαζαν επίσης την ελληνική κοινωνία και το Κοινοβούλιο, καθώς αποκλείεται να μη γνώριζαν ότι όχι μόνο δεν χρεοκοπούμε αλλά ούτε η δόση θα δοθεί...
άμεσα, μέχρι να συμφωνήσουν οι εταίροι της τρόικας εξωτερικού πώς θα συνεχιστεί η επίθεση στον κόσμο της εργασίας. Αυτό που γίνεται ολοένα και περισσότερο καθαρό είναι ότι δεν υπάρχει καμία «τελική λύση» στο πλαίσιο της ασκούμενης πολιτικής. Αυτό που παρουσιάζεται σαν κρίση χρέους είναι κρίση μέτρων, τα μέτρα δεν είναι ποτέ αρκετά, πάντα θα χρειάζονται κι άλλα, μέχρι το κίνημα των εργαζόμενων μαζών να σταματήσει αυτήν την πορεία, μέχρι να επιβάλλει τη μόνη λύση, την κυβέρνηση της Αριστεράς που θα σταματήσει τη νεοφιλελεύθερη αναδιάρθρωση και θα πάρει επιτέλους μέτρα υπέρ του κόσμου της εργασίας».

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ τονίζει για το ίδιο θέμα
«Η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να ανεχτούν να ζουν και να υποκύπτουν στους αλλεπάλληλους εκβιασμούς σχετικά με τη δόση από την ΕΕ, που σε τελευταία ανάλυση αποτελεί ένδειξη επιβολής νέων βάρβαρων μέτρων, αλλά πρέπει να οργανωθούν και να αντεπιτεθούν για να τα ανατρέψουν και να ανοίξουν το δικό τους δρόμο με αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, και με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.