ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Οι «γενίτσαροι» του αξιότιμου κ. Στουρνάρα


Ο Στουρνάρας είναι διορισμένος και μάλιστα με συγκεκριμένο concept. Τον επέλεξαν ως αναλώσιμο προϊόν προκειμένου να κάνει το… θέλημα, τη δουλειά. Κάτι σαν παιδί του μαγαζιού να το πω;

Τέλος πάντων. Οσονούπω θα τον απολύσουν τα εξ’ εσπερίας «αφεντικά» αφού δεν θα είναι χρήσιμος πλέον. Φυσικά ο ίδιος μπορεί να θέλει να μείνει, να φτιάξει και κόμμα όπως ακούω αλλά τον βλέπω… χλωμό. Πολύ χλωμό!!!
Ο εν λόγω όμως χθες έκανε κάτι το οποίο και αντισυνταγματικό είναι αλλά κυρίως είναι...
αντιδημοκρατικό. Έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του την Δικαιοσύνη, σχετικά με την απόφαση για το χαράτσι το οποίο είναι ενσωματωμένο στους λογαριασμούς της ΔΕΗ!

Δεν θέλει να καταλάβει ο «υπάλληλος των συμφερόντων» και υπηρέτης του άκρατου καπιταλιστικού συστήματος ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να καταπατάει του νόμους και κυρίως την βούληση του Ελληνικού λαού. Αυτός τα κάνει και τα δυο.

Και σα να μην έφτανε αυτό έχει μαζέψει γύρω του μια στρατιά κουκουλοφόρων- γενίτσαρων των οποίων η μόνη απασχόληση είναι να καρφώνουν και να ρουφιανεύουν  στους τροϊκανούς τα λάθη και τις παραλείψεις των Υπουργών.

Μιλάμε για σπείρα, για κατάντημα, για εξευτελισμό. Είμαι σίγουρος ο Πρωθυπουργός -και πολλοί εκ των συνεργατών του- δεν γνωρίζουν την ασυδοσία κινήσεων των ασπόνδυλων κουστουμαρισμένων μειρακίων της ομάδας του διορισμένου Υπουργού.

Αυτό το καλαμπούρι πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα που έλεγε και ο συχωρεμένος.

Μετά τιμής
Ο Θείος

Από newpost