ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Το τέρας της Ξάνθης ομολόγησε το φρικιαστικό έγκλημά του… ποιά τιμωρία είναι άραγε αρκετή;


VIOLENCE2 0 Το τέρας της Ξάνθης ομολόγησε το φρικιαστικό έγκλημά του... ποιά τιμωρία είναι άραγε αρκετή;Ομολόγησε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την ενοχή του για τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης Ζωής ο άντρας ο οποίος βρισκόταν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης από το απόγευμα της Πέμπτης.
Πρόκειται για τον 27χρόνο Χρήστο Παπάζογλου γείτονα της 34χρoνης Ζωής που είχε μανάβικο στην περιοχή.
Οπως δήλωσε, βίασε την κοπέλα επειδή του άρεσε και στη συνέχεια την έκαψε για να καλύψει τα ίχνη του. Ο βιασμός έγινε στον ακάλυπτο χώρο πίσω από την πολυκατοικία της κοπέλας, ενώ την έπιασε μόλις εκείνη είχε βάλει τα κλειδιά στην εξώπορτα του σπιτιού της!
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ξάνθη, ακόμα και ο ιατροδικαστής λύγισε μόλις αντίκρισε το πτώμα της άτυχης κοπέλας!
 Η σελίδα του δολοφόνου στο FacebookΟι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη του από ένα δακτυλικό αποτύπωμα που βρήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πιλοτή όπου βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη κοπέλα.
Επίσης, υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι είδε τον άντρα λίγη ώρα πριν το έγκλημα, κοντά στο σπίτι της κοπέλας μεθυσμένο, ενώ κάμερες τον κατέγραψαν να ακολουθεί το θύμα και τη φίλη της όταν περπατούσαν στο δρόμο.
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι άνδρες της Ασφαλείας τον έβγαλαν από το σπίτι του με χειροπέδες, γύρω στα 300 άτομα επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Ο συλληφθείς είναι σεσημασμένος για υποθέσεις βιασμών και μάλιστα έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για τέτοια αδικήματα!
Η άτυχη Ζωή υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, και κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι γεγονός που μαρτυρά επώδυνο θάνατο πριν ο δράστης/ δράστες τη βάλει φωτιά. Επίσης εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός της.
Σήμερα Παρασκευή στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας τελείται η κηδεία της 34χρονης.
Εντός της ημέρας αναμένονται και ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.