ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Οσονούπω παίρνουν το …ξεροκόμματο, και …αποχωρούν . Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ





Είναι για γέλια η υπόθεση. Τους δίνουν ..νυχτερινό τιμολόγιο για να σκάβουν νυχτιάτικα , και δεν θα χάσουν την ..γη τους.
Τα αιτήματα των αγροτών και η αποφυγή πολιτικών παρενεργειών από τις κινητοποιήσεις τους και τα μπλόκα συζητήθηκαν στη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών. Ο κ. Τσαυτάρης, που συμμετείχε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος, ανακοίνωσαν συμφωνία των πολιτικών αρχηγών σε εξειδικευμένα μέτρα, τα οποία στην κυβέρνηση ελπίζουν ότι θα οδηγήσουν σε αποκλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Τα μέτρα περιλαμβάνουν καθιέρωση νυχτερινού τιμολογίου της ΔΕΗ για τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις από τον Ιούλιο, αύξηση κατά 30 εκατ. ευρώ -στα περυσινά επίπεδα- της επιστροφής φόρου πετρελαίου που θα καταβληθεί σε δύο δόσεις, καθώς και επιστροφή 300 εκατ. ευρώ από το ΦΠΑ «σε αληθινούς αγρότες».
Η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης διαβεβαίωσε επίσης ότι «κανένας αγρότης δεν χάνει τη γη του» και εμφανίστηκε αποφασισμένη να διευθετηθεί το θέμα των υποθηκών αγροτικής γης στη νέα Αγροτική Τράπεζα.
 
 
 


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2K9gaFBW1