ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013




Στο πλαίσιο έγκυρης και ολοκληρωμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων των τοπικών ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ του Νομού Πιερίας, σχετικά με την 2η προκήρυξη του τοπικού προγράμματος Leader του Νομού Πιερίας συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 3.898.340,00 € (Δ.Δ.: 2.490.170,00 €), σας προσκαλούμε στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 και ώρα 14.00 στα γραφεία της Πιερικής Αναπτυξιακής (16ης Οκτωβρίου 17β, όπισθεν Δημαρχείου).

Η 2η προκήρυξη του προγράμματος Leader περιλαμβάνει δράσεις ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Αναλυτικά οι ιδιωτικές επενδύσεις περιλαμβάνουν ενίσχυση επειχείρησεων μεταποίησης φυτικής και ζωικής παραγωγής, υποστήριξη του αγροτουρισμού μέσω της δημιουργίας υποδομών διανυκτέρευσης, εστίασης, αναψυχής, αλλά και επιχειρήσεων ειδών διατροφής, βιοτεχνικών μονάδων, κλπ. Τα δημόσια έργα περιαμβάνουν ενδεικτικά μικρά εγγειοβελτιωτικά έργα, μικρά έργα πρόσβασης στις γεωργικές εκμεταλεύσεις, δράσεις προβολής, κλπ. 

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθούν τα μέλη του Δ.Σ. της Πιερικής Αναπτυξιακής. Η συμμετοχή των δημοσιογράφων που εκπροσωπούν τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα συμβάλλει στην από κοινού προσπάθεια ευρείας και ορθής ενημέρωσης του κοινού, αναφορικά στις λεπτομέρειες της προκήρυξης του τοπικού προγράμματος Leader Νομού Πιερίας.