ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου και των Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Πιερίας στον Αρχέλαο Κατερίνης για την άνοδο στην Α1 κατηγορία του αθλήματος Χάντμπολ.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης  Οκτωβρίου 40, Κατερίνη                         e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr

Τηλ.: 2351 –351208
Fax: 2351 – 351207                                                Κατερίνη,  29  Απριλίου  2013



Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές και στη διοίκηση της ομάδας Χάντμπολ «Αρχέλαος» Κατερίνης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Τέτοιου είδους διακρίσεις δίνουν το παράδειγμα στους νέους, γεννούν ελπίδες και προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο το αθλητικό ιδεώδες που δεν είναι άλλο από την ευγενή άμιλλα και την προσήλωση στους στόχους.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η  Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στέκεται στο πλευρό των αθλητών υποστηρίζοντας δράσεις που προωθούν τον αθλητισμό και που συμβάλουν στην ανάπτυξη του. Αισθανόματε ιδιαίτερα υπερήφανοι και βαθιά συγκινημένοι από αυτή σας τη διάκριση και σας ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, επιτυχίες και διακρίσεις.





Ο Περιφερειάχης Κεντρικής Μακεδονίας               Η θεματική Αντιπεριφερειάρχης
κ. Απόστολος Τζιτζικώστας                                Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού
      κ. Σοφία Μαυρίδου