ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ-ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2-1 Στη Β΄ κατηγορία το Μοσχοχώρι


Νίκη-άνοδος για την ομάδα του Μοσχοχωρίου που επιβλήθηκε με 2-1 επί της νεανικής ΠΑΕ Ποντίων.  Οι γηπεδούχοι πιο έμπειροι, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη που είχαν στο αέρα και με δυο στημένες φάσεις, σκόραραν με κεφαλιά και πήραν δίκαια τη νίκη.
Τους ακυρώθηκε ένα γκολ ακόμη ώς οφ-σάϊντ το οποίο πέτυχε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Νατσιος με σωστή υπόδειξη του πρώτου βοηθού.
Οι νεαροί παίκτες της ΠΑΕ Ποντίων είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και στάθηκαν καλά στο γήπεδο, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Βασιουρή και χωρίς να χάσουν την πολύ μεγάλη ευκαιρία.
Σίγουρα το μέλλον τους ανήκει αφού στην πλειοψηφία τους οι παίκτες του Γιώτη Αμανατίδη, δεν ξεπερνούν ηλικιακά τα 20 χρόνια.
Το 1-0 έγινε απο τον Νάτσιο στο 12΄όταν σε εκτέλεση φάουλ απο δεξιά, σηκώθηκε πιο ψηλά απο όλους και κατάφερε με σχετική ευκολία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.
Το 1-1 έγινε στο 37΄σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι, όταν σε σέντρα απο δεξιά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι της Δόξας και αφού η μπάλα δεν φάνηκε να πέρασε όλη την τελική γραμμή της εστίας του Βασιουρή, ο βοηθός έδειξε σέντρα.
Το τελικό 2-1 έγινε  στο 87΄με τον Σιαμάγκα να λυτρώνει κυριολεκτικά ΄την ομάδα του, όταν σε καλοχτυπημένο φάουλ έξω απο την περιοχή των ποντίων, κατάφερε να πάρει δύσκολα την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή του Βαβατσιούλα και να δώσει τη νίκη-άνοδο στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Ντουράκογλου με Α΄βοηθό τον Κύφο και Β΄τον Γιαμούζη
 ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ: Βασιουρής, Κατσαντώνης Γ., Κατερινόπουλος, Βανάσας, Βασιουρής Δ., Σιαμάγκας, Σταφίδας, Σκράπαλης, Νάτσιος, Πιτλιακας, Τσικολάτας, 

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Βαβατσιούλας, Βροχαρίδης, Φορτομαρης, Παπαδημητρίου, Σκουργιάς, Μπαλαμπάνης, Παμπουκίδης, Διαμαντίδης, Μαγούδης, Κουκούλας, Παπαγεωργίου