ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ 5ΜΗΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ



Συνάδελφοι/συναδέλφισσες,

Μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, να πραγματοποιήσουμε νέα συνέλευση στις 4 Απριλίου και 6μμ στο εργατικό κέντρο Κατερίνης με θέμα την πορεία του αγώνα για την προώθηση των αιτημάτων  μας.
Από την προηγούμενη Γενική Συνέλευση και την απόφαση που πήραμε μέσα από διάλογο καταλήξαμε σε ένα πρόγραμμα δράσης για την προώθηση των αιτημάτων μας. Μέχρι σήμερα συγκεντρώθηκαν υπογραφές πάνω στο ψήφισμα το οποίο και κατατέθηκε σαν πρώτη κίνηση στην Αντιπεριφέρεια και στο εργατικό κέντρο Κατερίνης.

Συνάδελφοι/συναδέλφισσες,

Χωρίς τον αγώνα, δεν θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε ούτε τα δεδουλευμένα, αλλά ούτε θα ικανοποιούταν το αίτημα ιατροφαρμακευτικής κάλυψης συναδέλφισσας. Αποδεικνύεται πως χωρίς να αγωνιστούμε δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε κανένα αίτημα στην ζωή μας.
Τα αιτήματα μας για επέκταση του εργάσιμου βίου και για το επίδομα ανεργίας δεν είναι απλά ρεαλιστικά αλλά είναι όροι επιβίωσης. Οι εργαζόμενοι στα πεντάμηνα όπως και κάθε συμβασιούχος δεν μπορεί να είναι αναλώσιμο προϊόν, γιατί η δουλειά είναι δικαίωμα και όχι ευκαιρία.
        Σας καλούμε όλους στη Γενική Συνέλευση, να αποφασίσουμε τον συντονισμό των αγώνων μας, με ψηλά το κεφάλι και να μη δεχτούμε να γίνουμε φτηνό ευέλικτο εργατικό δυναμικό.

Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

- ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣ
- ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
- ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ     
- ΠΛΗΡΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
- ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ 5μηνων ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 6:00μμ ΣΤΟ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κάργας Στέργιος: 6974809331
Παπαδόπουλος Αντώνης: 6985647355
Κολοθάς Κώστας: 6944363077