ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

ΣΤΕΓΝΑ ΣΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ!!! ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΝ.... ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΤΟΥΣ .


..

,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ "ΠΟΣΟΣΤΑ' ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Βενιζέλος-Κουβέλης με πρόφαση το χαράτσι επιχειρούν να αρπάξουν θέσεις-κλειδιά που έχουν τα λεφτά!

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα κορυφώνεται η προσπάθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου και των συνεργατών του ν’ αποκομίσουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη από ενδεχόμενη στήριξη της απόφασης της κυβέρνησης να θέσει (και για το ’13) μέσα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ το χαράτσι για τα ακίνητα.

Η διαφοροποίηση της ΔΗΜΑΡ επί του θέματος, την οποία εντέχνως η Ιπποκράτους εμφανίζει ως προνομιακό συνομιλητή της, πιστεύεται ότι ενισχύει την προσπάθεια που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταβάλει ιδίως μετά το Συνέδριο του κόμματος, ν’ αποσπάσει θέσεις κλειδιά εντός της Κυβέρνησης, που θα επιτρέψουν στον ίδιο και τους εκλεκτούς του να κάνουν… «παιγνίδι».

Πέραν της Αντιπροεδρίας, θέση που ο κ.Βενιζέλος επιφυλάσσει για τον εαυτό του παραγνωρίζοντας ότι η σχετική πρόταση εκ μέρους του Μαξίμου ετέθη υπό την προϋπόθεση ότι θα αποδεχόταν κυβερνητική θέση και ο Φώτης Κουβέλης, η Ιπποκράτους φέρεται να έχει στοχεύσει στο Υπουργείο Ανάπτυξης, αλλά και σε δυο ακόμη υπουργεία. Θυμίζουμε ότι το Ανάπτυξης διαχειρίζεται το ΕΣΠΑ και την Ενέργεια με ό,τι αυτό ιδίως την δεδομένη χρονική στιγμή συνεπάγεται…

Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε στο Lykavitos.gr  ότι πίσω από την πολεμική των τελευταίων ωρών της Ιπποκράτους κρύβονται και φιλοδοξίες λιγότερο επιφανών στελεχών της που «βλέπουν με καλό μάτι» ενδεχόμενη αξιοποίησή τους σε κάποια ΔΕΚΟ. 
Εν ολίγοις, ζητούμενο τούτη την ώρα δεν είναι οι πολιτικοί όροι που το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά η πολιτική του επιβίωση που οι συνεργάτες του κ.Βενιζέλου πιστεύουν ότι μπορεί να επιτευχθεί μόνο εφόσον στελέχη του κόμματος εισέλθουν στην κυβέρνηση.

http://www.lykavitos.gr/2013/04/blog-post_9920.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.