ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

12-6-2013: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ MEDITERRANEAN VILLAGE

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Κατερίνη, 12-06-2013





Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ενθουσίασε το κοινό της Πιερίας στον Πολυχώρο του Mediterranean Village

Η ταλαντούχα Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίστηκε σε μια  απογειωτική μουσική συναυλία στον Πολυχώρο του Mediterranean Village, στην Παραλία Κατερίνης, το βράδυ του Σαββάτου.
Στην κατάμεστη γι’ άλλη μια φορά μουσική σκηνή του Mediterranean Village, η διασκέδαση και η ποιότητα βρήκαν ανταπόκριση στο κοινό της Κατερίνης και όχι μόνο. Όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους μουσικούς της, σε ένα τρίωρο πρόγραμμα που ηλέκτρισε τη διάθεση, μιας και η ερμηνεύτρια μας έδινε ακατάπαυστα κι ακούραστα το ρυθμό.   
Η Ελένη ερμήνευσε τα πιο πετυχημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της  (Παιδιά των δρόμων, Πιάσε με, Εγώ σ’ αγάπησα εδώ, Είναι εντάξει μαζί μου, Χίλιες Σιωπές, Έλα πάρε μου τη λύπη κ.ά.) ενώ στο δεύτερο μέρος παρουσίασε μια παράσταση, όπου τα αγαπημένα από όλους μας τραγούδια της σπουδαίας ερμηνεύτριας μπλέκονταν αρμονικά με τραγούδια  όπως, παλιά λαϊκά, ρεμπέτικα, νησιώτικα και παραδοσιακά.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου κατάφερε να ενώσει το μουσικό κοινό στη σκηνή του Πολυχώρου του Mediterranean Village, κλείνοντας ακόμη ένα  υπέροχο μουσικό βράδυ γεμάτο ποιότητα. Οι επιτυχίες συνεχίζονται στην Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου του Mediterranean Village, εκεί όπου η διασκέδαση και η ποιότητα συνδυάζονται αρμονικά.