Νέα Διεθνής Διάκριση στο Κτήμα Κούρτη «Οινόβιον» (Ράχη Πιερίας)
Με Έπαινο βραβεύτηκε στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Decanter World Wine Awards 2013, που γίνεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο, το κρασί Cabernet Sauvignon 2010 του Κτήματος Κούρτη «Οινόβιον». 219 διεθνούς φήμης γευσιγνώστες έκριναν τα 14.362 κρασιά που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό, προερχόμενα από 46 χώρες.
Η διάκριση αυτή, που προστίθεται στο Ασημένιο Μετάλλιο που έλαβε το κρασί Cabernet Sauvignon 2008 στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Concours Mondiale 2011 των Βρυξελλών, έρχεται να επιβραβεύσει την επίμοχθη προσπάθεια και το μεράκι μας να προσφέρουμε ποιοτικά κρασιά και αποστάγματα στον Έλληνα και στον ξένο οινόφιλο, καλλιεργώντας βιολογικά, με πιστοποίηση από την Green Control.
Με χαρά θα σας υποδεχθούμε στο οινοποιείο μας στη Ράχη Πιερίας, για να δείτε από κοντά τον τρόπο που παρασκευάζουμε τα κρασιά μας, τα οποία, φρέσκα ή παλαιωμένα σε δρύινα βαρέλια, σας περιμένουν για να τα γευτείτε.
Με Έπαινο βραβεύτηκε στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Decanter World Wine Awards 2013, που γίνεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο, το κρασί Cabernet Sauvignon 2010 του Κτήματος Κούρτη «Οινόβιον». 219 διεθνούς φήμης γευσιγνώστες έκριναν τα 14.362 κρασιά που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό, προερχόμενα από 46 χώρες.
Η διάκριση αυτή, που προστίθεται στο Ασημένιο Μετάλλιο που έλαβε το κρασί Cabernet Sauvignon 2008 στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Concours Mondiale 2011 των Βρυξελλών, έρχεται να επιβραβεύσει την επίμοχθη προσπάθεια και το μεράκι μας να προσφέρουμε ποιοτικά κρασιά και αποστάγματα στον Έλληνα και στον ξένο οινόφιλο, καλλιεργώντας βιολογικά, με πιστοποίηση από την Green Control.
Με χαρά θα σας υποδεχθούμε στο οινοποιείο μας στη Ράχη Πιερίας, για να δείτε από κοντά τον τρόπο που παρασκευάζουμε τα κρασιά μας, τα οποία, φρέσκα ή παλαιωμένα σε δρύινα βαρέλια, σας περιμένουν για να τα γευτείτε.
Επικοινωνία: Απόστολος Κούρτης
τηλ./fax.: 23510.98521
κινητό: 6974.471230
e-mail: info@oinovion.gr
http://www.oinovion.gr
τηλ./fax.: 23510.98521
κινητό: 6974.471230
e-mail: info@oinovion.gr
http://www.oinovion.gr