ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Πιερικός-Βατανιακός 3-0 Απο ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες. Πιο έμπειρος και έτοιμος ο Πιερικός

Σε ένα παιχνίδι που είχε δυο πρόσωπα στα δυο του σαρανταπεντάλεπτα, κατάφερε ο Πιερικός να κερδίσει τον Βατανιακό με 3-0 και να περάσει στους «32» του κυπέλλου... Ελλάδος.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι (τυπικά γηπεδούχος ο Πιερικός) ήταν καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Παπατολίκα στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Ο γηπεδούχος Πιερικός πιο έμπειρος και καλύτερα προετοιμασμένος αφού ξεκίνησε νωρίς τη φετινή χρονιά, άνοιξε το σκορ στο 10΄με τον πολύπειρο Κώστα Αποστολίδη. 
Ο Γιώργος Ιορδανίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού και με δυνατή κεφαλιά παραβίασε για πρώτη φορά την εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Κουδουνά.
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βατανιακός δε μπόρεσε να ακολουθήσει σε ρυθμό τον πιο έτοιμο Πιερικό.
Έτσι οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον δημιουργό του πρώτου τέρματος Γιώργο Ιορδανίδη μέσα από την περιοχή της εστίας του Βατανιακού και μετά από πολύ καλή ενέργεια του «έφηβου» στα τρεξίματα Μανίκα.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Παύλος Καθάριος μετά από 5 λεπτά με όμορφο γκολ, και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι του Β΄ΔΑΚ της Κατερίνης, που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Γιώργου Φοιρού να συνεχίσει στην επόμενη φάση κυπέλλου της χώρας μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι έγινε σε αθλητικότατα πλαίσια, κάτι που τιμά τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, τους προπονητές και τους φιλάθλους της Πιερίας.
Διαιτητής ήταν ο Τζήλος με βοηθούς τους Παπαδημητρίου και Αναστασίου, ενώ τέταρτος ήταν ο Μπουμαρσόπουλος, όλοι από την Λάρισα.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Κρουσταλέλης (76? Σερέτης), Ιασωνίδης, Ιορδανίδης Ν., Παπατόλιος (65? Νικολίτσης), Αποστολίδης, Ιορδανίδης Γ., Κέρι, Μανίκας, Καθάριος (69? Ελευθεριάδης).
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Νταντάμης, Λαζαρίδης, Λαγδάρης, Γιαννούλης (67? Ζαγοριανός), Μπουζούκης (23? Κατσαρός), Κουλίδης, Ποτουρίδης (59? Λύρας), Κυπαρίσσης.
http://pieriasport.blogspot.gr