ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

5 βασικοί τρόποι για να ξεπεράσετε τον πρώην σας!

5 βασικοί τρόποι για να ξεπεράσετε τον πρώην σας! Η λέξη πρώην είναι για όλους και για όλες μαχαιριά στην καρδιά! Ακόμα κι αν είσαι εσύ αυτός που τελείωσε τη σχέση, σχεδόν πάντα θα έρθει η στιγμή που θα σκεφτείς τις ωραίες στιγμές και αυτομάτως το χέρι θα πάει στο κινητό και θα καταλήξει σε μήνυμα και καλά για να δεις τι κάνει! Γενικότερα το για πάντα, όπως ακριβώς δεν ισχύει στα καλά πράγματα, δεν ισχύει και στα κακά! Πάντα οι πρώην επιστρέφουν και πάντα κάνουν άνω κάτω τις ζωές μας, εκτός πια αν έχουμε συναντήσει τον έρωτα της ζωής μας! Το θέμα είναι βέβαια, όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν χωρισμό, να μην έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει μετανιωμένος, που θα γίνει αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά  το πώς θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το χωρισμό αυτό! Γιατί βρε κορίτσια, σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να σε παρατάνε, και δη για κάποια άλλη, αλλά εκτός του ότι δεν είστε η μοναδική που της έχει συμβεί αυτό, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου γιατί πολύ απλά όλοι είναι αναλώσιμοι! Εδώ λοιπόν σας έχουμε μερικούς πολύ βασικούς τρόπους για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τον πρώην σας... Δώστε βάση!
1. Κλάψτε: Όταν το λέμε το εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξης! Ακούστε τα γνωστά σε όλους καψουροτράγουδα, πιείτε, βρίστε τον χορέψτε και ένα βαρύ ζειμπέκικο άμα λάχει! Θέλετε μόνες σας; Κάντε το μόνες σας! Να ξέρετε όμως ότι με παρέα, εκτός του ότι έχει περισσότερη πλάκα, έχει και μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς όλο και κάποια από τις φίλες σας θα σας σταματήσει την ώρα που θα πάτε να τον πάρετε τηλέφωνο! Μη διστάσετε λοιπόν να βγάλετε την drama queen από μέσα σας, όλες την έχουμε απλά κάποιες πιο καλά κρυμμένη και απολαύστε την... κατάντια σας, ακόμα και για ένα βράδυ! Πόσο πάτε στοίχημα ότι μετά από αυτό θα νιώσετε πολύ καλύτερα;
2. Αποχή από social media: Ναι αυτό κρίνεται απαραίτητο διότι πολύ απλά, δε βοηθάει πουθενά! Και πείτε ότι έχει καινούρια, εσείς μπορείτε, έχετε το στομάχι και τα κότσια να βλέπετε τις φωτογραφίες τους και τα τσεκ ιν τους στα μέρη που πηγαίνατε μαζί; Ναι είναι σκληρό και ακόμα και η πιο αναίσθητη γυναίκα θα λύγιζε, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βάζετε τον εαυτό σας σε τέτοια διαδικασία! Κλείστε για λίγο το facebook ή τουλάχιστον αποκλείστε αυτόν και την ιντερνετική του δραστηριότητα! Ο λαός λέει ότι μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται και εκεί πρέπει να ποντάρετε κι εσείς!
3. Μιλήστε: Λένε ότι ό,τι κρατάμε μέσα μας έχει την τάση να γιγαντώνεται και να παίρνει πολύ πιο δραματικές διαστάσεις σε σχέση με τις πραγματικές του! Οπότε λοιπόν, επειδή δόξα τω θέω 2-3 καλές φίλες έχετε, κλείστε τις ένα απόγευμα και αρχίστε την κλάψα! Πείτε τα παράπονά σας, πείτε πόσο σας λείπει, πείτε ότι τα βράδια στο σπίτι κλαίτε και ότι ακόμα δεν έχετε καταλάβει γιατί χωρίσατε! Εν ολίγοις ζαλίστε τις, χωρίς να σας νοιάζει γιατί πολύ απλά είναι οι φίλες σας και θα κάνατε κι εσείς το ίδιο στη θέση τους! Σύμφωνα με στατιστικές, όταν κάτι το βγάζουμε από μέσα μας, το απομυθοποιούμε κιόλας, οπότε πες πες, στο τέλος μπορεί και να τον... σιχαθείτε!
4. Kάντε κάτι που εκείνος σιχαινόταν : Λατρεύατε το σινεμά αλλά εκείνος και μόνο που άκουγε για ταινία άρχιζε το χασμουρητό; Ε λοιπόν αφιερώστε το χρόνο σας εκεί! Δείτε όλες αυτές τις ταινίες που στερηθήκατε όλον αυτό τον καιρό, φάτε ποπ κορν με την ψυχή σας και γίνετε εξπέρ στο ποιος κινηματογράφος έχει την καλύτερη γρανίτα! Αν έχετε και παρέα ακόμα καλύτερα, αλλά όλο αυτό μπορείτε να το κάνετε και μόνες σας! Aπολαύστε τη  κάθε στιγμή και συνειδητοποιήστε ότι η ζωή είναι ωραία όταν κάνεις ότι εσύ θέλεις!
5. Κάντε αλλλαγές: Όταν μία γυναίκα φτάνει στο τέλος μιας εποχής, τι κάνει συνήθως; Ναι καλά το μαντέψατε: Πηγαίνει κομμωτήριο, κάνει ατελείωτο shopping therapy και γενικά κάνει αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά της! Αν δεν έχετε φράγκο μη σκάτε! Πάρτε τα έπιπλά σας και αλλάξτε τους θέση! Χαρίστε εκείνο το φωτιστικό στην κολλητή σας που λιγουρευόταν χρόνια, και πάρτε ως αντάλλαγμα τον καθρέφτη της που εκείνη έχει βαρεθεί να βλέπει αλλά εσείς λατρεύετε! Με την αλλαγή του χώρου και της εμφάνισης, έρχεται σιγά σιγά και εκείνη της ψυχολογίας! Εξάλλου όλα είναι μέσα στο μυαλό!