ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Αλλοδαπές ιερόδουλες κάνουν σεξ σε δημόσια θέα

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η παράνομη πορνεία στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το...
thebest.gr, με βάση καταγγελίες πολιτών, πλέον οι αλλοδαπές κοπέλες, κυρίως Αφρικανές, που κάνουν πεζοδρόμιο σε κεντρικούς δρόμους της πόλης βγαίνουν στις πιάτσες όλο και πιο νωρίς δε διστάζουν μάλιστα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε δημόσια θέα.

Τελευταίες μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι κάθετες οδοί της Κορίνθου, από την Γούναρη μέχρι και την Τριών Ναυάρχων, γεμίζουν από τις 10:30, με τις κοπέλες να προσπαθούν, στην κυριολεξία, να αρπάξουν όποιον περαστικό θεωρούν ότι μπορεί να είναι πιθανός πελάτης τους.

Πιάνουν την κουβέντα με ηλικιωμένους και όχι μόνο που περπατούν στην περιοχή, ενώ επιδεικνύουν τα κάλλη τους και σε διερχόμενους οδηγούς. Όταν μάλιστα κάποιος από τους πεζούς δεχθεί τις… «προσφορές» τους δεν απομακρύνονται και πολύ από την περιοχή για να τους παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρκινγκ που βρίσκονται στο κέντρο καθώς και σκοτεινά -απόμερα σημεία έχουν μετατραπεί σε «υπαίθριους οίκους ανοχής». Όπως καταγγέλλουν συμπολίτες δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πέσει, στην κυριολεξία, «πάνω» σε τέτοιου είδους γρήγορες συνευρέσεις.

Αλλά και με όσους διαθέτουν αυτοκίνητο οι επαφή δεν γίνεται πλέον σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά σε κοντινά σημεία της πόλης που προσφέρονται για τέτοιου είδους «δουλειές»!