ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η συνταγή της Ημέρας

Ποικιλία αλλαντικών για μπύρα ή κρασάκι

Υλικά συνταγής:
10 φέτες καπνιστό ζαμπόν

10 φέτες γαλοπούλα καπνιστή

5 φέτες σαλάμι μπύρας

5 φέτες σαλάμι αέρος


Διαδικασία συνταγής

Βάζουμε σε πιατέλα τα αλλαντικά και σερβίρουμε. Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε δίπλα και ένα μπολάκι με ντοματίνια και κρακεράκια ή κριτσινάκια.

Σερβίρουμε με ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα ή με κρασάκι.