ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Συμβουλές για όμορφα χείλη

Το πιο σέξι σημείο του προσώπου είναι σίγουρα τα χείλη, ειδικά αν τους δίνεις την κατάλληλη προσοχή. Παρακάτω θα βρεις τα βασικά για τέλεια χείλη...



Ενυδατωμένα χείλη: Το βασικό για να δείχνουν απαλά, είναι η ενυδάτωση. Αν τα χείλη σου είναι αφυδατωμένα τότε τίποτα δεν γίνεται. Έτσι πάρε το λιπ μπάλμ σου και άπλωσε το πριν κοιμηθείς. Αν μείνεις πιστή στην ρουτίνα σου και το κάνεις κάθε βράδυ δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις βελούδινα χείλη.

Aπολέπιση: Ένα υποτιμημένο σχετικά με τα χείλη σου τιπ ομορφιάς είναι το να φροντίζεις να είναι απαλλαγμένα από τα νεκρά κύτταρα. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου είναι με την οδοντόβουρτσα «τρίβοντας» την μπρος και πίσω για να δείχνουν πάντα τα χείλη σου πιο λαμπερά και «γεμάτα»!

Το σωστό κραγιόν κάθε εποχής: Τα φθινοπωρινά χρώματα δεν γίνεται να είναι τα ίδια με τα καλοκαιρινά. Τι πιο υπέροχο να φοράς το αγαπημένο σου κραγιόν σε νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις για να δείχνουν τα χείλη σου πιο ζουμερά από ποτέ; Σε δαμασκηνί και βαθιές κόκκινες αποχρώσεις, τα νέα χρώματα θα σε ενθουσιάσουν.

Μην γλείφεις τα χείλη σου: Αν όλη την ώρα γλείφεις τα χείλη σου θα τα ωθήσεις στην αφυδάτωση. Τα ξηρά χείλη δεν είναι ό,τι καλύτερο και δεν αποκλείεται να τα δεις να ματώνουν πολύ εύκολα. Άπλωσε το λιπ μπαλμ σου και μην ασχολείσαι συνέχεια με τα χείλη σου.