ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Μίλτος Μηλιάτης: «Να βάλουμε αθλητικά την Πιερία, εκεί που της αρμόζει»


 Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης μίλησε ο νέος υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής του Πιερικού Αρχέλαου Μίλτος Μηλιάτης.


Ο έμπειρος τεχνικός γύρισε και πάλι στην Πιερία μετά το πέρασμα του από την Ακαδημία του Άρη της οποίας την διαχείριση είχε αναλάβει και επιστρέφει στην πρώην ομάδα του, η οποία όμως έχει πλέον «το δικό της σπίτι…»

«Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι ότι έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά αυτά τα χρόνια στο νομό μας και ειδικότερα στην ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου, σε ένα πρόγραμμα που έτρεξε με μεγάλη επιτυχία και θα συνεχίσει να τρέχει πλέον και με τη δική μου βοήθεια.

Δε πρόκειται να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο θέμα αυτό γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλη προσέλευση παιδιών, βλέπουμε αποτελέσματα, κι αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι η ανδρική ομάδα απαρτίζεται από 6-7 παιδιά τα οποία προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Πιστεύω ότι έχει γίνει ένα πολύ καλό «πάντρεμα» διοίκησης-προπονητών-παικτών-γονέων και γι αυτό έχει έρθει το αποτέλεσμα αυτό. Δηλαδή η χημεία αυτή έχει πετύχει και πιστεύω ότι η συνταγή αυτή, να το πούμε έτσι, πρέπει να συνεχιστεί».

Για το νέο κλειστό:

«Ειλικρινά μπαίνοντας μέσα αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό και την μεγάλη ικανοποίηση ότι πλέον η πόλη έπρεπε να έχει και έχει ένα ακόμη κλειστό στάδιο.

Ειλικρινά τα συναισθήματα ήταν πολύ δυνατά και είχα πολλά χρόνια να αισθανθώ τη χαρά και την αγαλλίαση βλέποντας ένα καινούργιο γήπεδο στην πόλη μας.
Μπορούμε να χτίσουμε πολλά αφού πλέον κάποια εμπόδια και προβλήματα που υπήρχαν έχουν ξεπεραστεί με τον χώρο αυτό.


Π.χ. λύθηκε το θέμα των ωρών προπόνησης, αγώνων κλπ. Τώρα μπορούμε να δουλέψουμε και περισσότερες ώρες, και πιο άνετα τις ώρες που εμείς θέλουμε. Πλέον δεν έχουμε την πίεση του χρόνου και έχουμε όσες ώρες χρειαζόμαστε και βέβαια τον κατάλληλο χώρο».

Για τον καθιερωμένο Αγιασμό:

«Περιμένουμε την προσέλευση των γονέων και των παιδιών, θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός όλων των τμημάτων υποδομών, θα μοιραστεί το πρόγραμμα κι από την επόμενη ημέρα ξεκινάμε. Σηκώνουμε τα μανίκια και ξεκινάει η δουλειά για τη νέα χρονιά.


Θέλουμε τη συμπαράσταση όλων των ανθρώπων της περιοχής μας, ώστε να βάλουμε την Πιερία αθλητικά εκεί που της αρμόζει να είναι»