ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΡΙΚΗ: Την νάρκωσε και τη βίαζε για εννιά συνεχόμενες ώρες!

ΦΡΙΚΗ: Την νάρκωσε και τη βίαζε για εννιά συνεχόμενες ώρες!Ο Λόιντ Φίλιπς, 48 ετών, καταδικάστηκε την Παρασκευή σε 11 χρόνια φυλάκισης από βρετανικό δικαστήριο, καθώς κρίθηκε ένοχος για τη ρίψη ναρκωτικών ουσιών στο ποτό μίας κοπέλας, 22 ετών, και την επί εννέα ώρες βάναυση σεξουαλική της κακοποίηση, το 2011.
Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph, ο Φίλιπς προσέφερε στην κοπέλα εν αγνοία της ένα κοκτέιλ από αλκοόλ και ναρκωτικά. Στη συνέχεια, τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ένα μοτέλ κοντά στο στάδιο του Γουέμπλεϊ, λέγοντας στη ρεσεψιόν ότι πρόκειται για την κοπέλα του η οποία είχε μεθύσει και δεν ήταν σε θέση να κινηθεί ή να αντιδράσει. Αφού του παραχωρήθηκε ένα δωμάτιο, ο Φίλιπς την βίαζε κοπέλα επί εννέα ώρες.
Το επόμενο πρωί, τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της, λέγοντάς της πως η ίδια είχε συναινέσει σε ό,τι είχε προηγηθεί, χωρίς να της δώσει λεπτομέρειες για το τι ακριβώς διημείφθη.
Όμως, όταν η επίδραση των ναρκωτικών και του αλκοόλ άρχισε να περνά, η νεαρή ένιωθε φριχτούς πόνους και μετέβη στο νοσοκομείο όπου κατέρρευσε , παρακαλώντας το νοσηλευτικό προσωπικό για βοήθεια. Οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία και ο Φίλιπς συνελήφθη με αποτέλεσμα την τωρινή του καταδίκη.
Την Παρασκευή, κατά τη διεξαγωγή της δίκης, το θύμα κατέρρευσε για ακόμη μία φορά, ενθυμούμενο τι πέρασε, ενώ επαναλάμβανε συνεχώς πως εδώ και δύο χρόνια, υποφέρει από συνεχείς εφιάλτες.


Read more: http://www.newsbomb.gr/