ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο από σαδομαζοχιστικό gay ερωτικό παιχνίδι και ο εραστής του τον τεμάχισε

sex-men-570
Σε τρία χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε άνδρας επειδή σκότωσε τον εραστή του κατά την διάρκεια ενός σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού και στην συνέχεια μαγείρεψε του κεφάλι του θύματος. 
Ο γερμανικός Άρειος Πάγος διέταξε την επανάληψη της δίκης που διεξήχθη στο Βερολίνο τον Δεκέμβρη του 2012 και καταδίκασε τον 44χρονο δράστη σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση, επειδή σύμφωνα με την απόφαση το θύμα έχασε τη ζωή του από ατύχημα και όχι εσκεμμένα.
Η γνωριμία των δύο ανδρών είχε γίνει μέσω του διαδικτύου στις 5 Φεβρουαρίου το 2012 και ο κατηγορούμενος είχε δέσει τον σύντροφό του, έναν 37χρονο τραπεζικό υπάλληλο, στο κρεβάτι και του είχε κλείσει το στόμα και τη μύτη με κολλητική ταινία.  Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες επιδίδονταν σε παρόμοια παιχνίδια, αλλά εκείνη τη μέρα ο 37χρονος πέθανε από ασφυξία.
Ο 44χρονος τεμάχισε το άψυχο σώμα του θύματος τα κομμένα μέλη του οποίου ανακαλύφθηκαν από τις αρχές  τέσσερις εβδομάδες μετά το τραγικό συμβάν. Ο δολοφόνος προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την πράξη του αυτή ενώ οι δικαστές σε πρώτο βαθμό είχαν αποκλείσει την δολοφονία εκ προμελέτης όπως υποστήριζε η πολιτική αγωγή που είχε ζητήσει ισόβια κάθειρξη για τον άνεργο 44χρονο.
Ο γερμανικός Άρειος Πάγος αποφάσισε την επανάληψη της δίκης λόγω της μικρής ποινής που δόθηκε σε πρώτο βαθμό από το δικαστήριο και λαμβάνοντας υπόψιν την συμπεριφορά του δολοφόνου μετά τον θάνατο του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.