ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό 3ος όμιλος Ένωση Ανθοκήπων Καρατάσιου - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 1 – 3


Πρώτο παιχνίδι για το δεύτερο γύρο στον 3ο όμιλο του προπαιδικού για την ΕΠΣ Μακεδονίας και η ομάδα των Ποντίων επικράτησε με σκορ 3 – 1 της Ένωσης Ανθοκήπων Καρατάσιου Θεσσαλονίκης. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο  του Παύλου Μελά στο ομώνυμο πρώην στρατόπεδο το πρωινό του Σαββάτου και φέρνει το προπαιδικό των Ποντίων ένα βαθμό πίσω από την δεύτερη ομάδα του Φοίνικα Πολίχνης ο οποίος έφερε ισοπαλία 3 – 3 με τον Εθνικό Λαγηνών.
Οι παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας  άνοιξαν το σκορ με απ ευθείας χτύπημα φάουλ του Τουλίκα Γ. στην αριστερή γωνία. Διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν σε μια φάση διαρκείας ο Καρακούσης Γ. πλάσαρε στην κλειστή δεξιά γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στη συνέχεια οι παίχτες του Γ. Μπεκιάρη ήλεγχαν το παιχνίδι όμως στην επανάληψη σε  μια  ανυποψίαστη φάση οι παίχτες των Ανθοκήπων μείωσαν σε 1  - 2. Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Τσενικλής Κ. με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1  - 3 δίνοντας τους τρείς βαθμούς της νίκης.    Έτσι η κατάταξη πλέον στον 3ο όμιλο του Προπαιδικού διαμορφώνεται ως εξείς : Πρώτη η ομάδα του Ντίνου Κούη με 30 βαθμούς , ακολουθεί η ομάδα του Φοίνικα Πολίχνης με 23 και οι Πόντιοι με 22. Τέταρτη η σκληροτράχηλη ομάδα του Εθνικού Λαγηνών  με 17. Υπάρχουν βέβαια αρκετοί ακόμα αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου ενώ μεσολαβεί και το κενό χρονικό διάστημα των διακοπών των Χριστουγέννων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πόντιοι για πρώτη φορά φέτος ήταν πλήρης με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και χρησιμοποιήθηκαν άπαντες από τον Τεχνικό τους.                  
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Νταμπώσης Φ. (Τ), Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Χατζηαργυρίου Α. , Μήλιος Δ., Τσενικλής Κ. , Τουλίκας Γ. , Μυστακίδης Λ., Καρακούσης Γ. ,  Χριστοδουλής Γ. (Τ),  Κάπε Ε, Ζαχούλης Β., Χήρας Κ., Ιακωβίδης Θ. ,  Παπαθανασίου Γ. , Φωτιάδης Γ. , Κουτσουράς Γ., Κατσάρας Α.
Καρακούσης Σάκης