ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Κορμί θανατηφόρο σε θελω με εναν ορο…


nicole-660_0
Φωτιές άναψε στο πάρκο Runyan Canyon στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνια, η Νικόλ Μέρφι, πρώην σύζυγος του διάσημου κωμικού Εντι Μέρφι. Φορώντας μόνο ένα αθλητικό σουτιέν κι ένα καυτό κολάν βγήκε να κάνει το πρωινό της τζόκινγκ προκαλώντας εγκεφαλικά στους περαστικούς και τους παπαράτσι.
Η σέξι γαλανομάτα ύψους 1.97 σπουδαίο είναι μητέρα πέντε παιδιών, τα οποία απέκτησε στον 13χρονο γάμο της με τον ηθοποιό Εντι Μέρφι. Η Νικόλ δηλώνει φανατική της άσκησης και της υγιεινής διατροφής: «Γυμνάζομαι τουλάχιστον τέσσερις με πέντε ημέρες την εβδομάδα και έχουν ένα τρόπο ζωής που να ταιριάζει στη ρουτίνα μου, ακόμη και όταν ταξιδεύω. Επίσης κάνω τρία είδη ασκήσεων για κοιλιακούς κάθε μέρα»
Οσο για το πως διατηρεί αυτό το σώμα η ίδια αναφέρει πώς δεν υπάρχει μυστικό, εκτός από την υγιεινή διατροφή και την άσκηση: «Η άσκηση σας δίνει μια καλύτερη ευκαιρία να ζήσετε χωρίς πολλούς από τους πόνους και τους περιορισμούς που συνδέονται με την αδράνεια. Κάνοντας λίγη κάθε μέρα δίνετε παράταση στη ζωή σας. Αλλωστε ποιος δεν θέλει να δείχνει σέξι στο αγαπημένο του τζιν;»