ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια υπεύθυνη για την ανάπτυξη κα Δ.Γιαννιού, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του αθλήματος και την ανάδειξη νέων ταλέντων, που περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις Ομοσπονδιακών προπονητών σε όλα τα σωματεία της Ελλάδας,.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της η κα Γιαννιού γνώρισε 27 από τους νεαρότερους (ως 14 ετών) κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. τους οποίους  υπέβαλε σε σωματομετρικά, δρομικά και εργομετρικά τεστ. Τους νεαρούς αθλητές η Ομοσπονδιακή προπονήτρια ενθάρρυνε να συνεχίσουν να προσπαθούν να βελτιώνονται τόσο αθλητικά όσο και στα μαθήματά τους, ενώ τους τόνισε πόσο σημαντικό είναι να προπονούνται μαζί με τόσο καλούς αθλητές όπως η Κ.Νικολαΐδου, ο Ν.Κακούρης και ο Θ.Καραμήτρος που θα πρέπει να αποτελούν πρότυπο για αυτούς .
Τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων τεστ, αφού συγκεντρωθούν από όλα τα σωματεία της Ελλάδας μαζί με άλλα που θα ακολουθήσουν μέσα στην νέα χρονιά, θα αποτελέσουν κριτήριο για τη συμμετοχή κάποιων επίλεκτων νέων αθλητών σε προπονητικά καμπ κατά τη διάρκεια της χρονιάς και θα προστεθούν στη βάση δεδομένων που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια από τη Ε.K.Ο.Φ.Ν.Σ. για την πορεία και την εξέλιξη των νέων αθλητών κωπηλασίας.

Η επόμενη επίσκεψη της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας αναμένεται τον Φεβρουάριο.