ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

So you think you can dance; Το καλύτερο προκαταρκτικό είναι ο χορός! Προετοίμασε το παρτενέρ σου για μια αξέχαστη βραδιά.


So you think you can dance; Το καλύτερο προκαταρκτικό είναι ο χορός!
Χαμηλωμένα φώτα, μουσική όσο δυνατά πρέπει και μια γυναικεία φιγούρα που λικνίζεται αισθησιακά στο ρυθμό και σιγά-σιγά ξεφορτώνεται όποιο ρούχο της είναι περιττό. Υπάρχει πιο σέξι εικόνα για έναν άντρα;

Αν η ιδέα του pole dancing και του στριπτίζ σας σοκάρει, έχετε υπόψη σας ότι το πρώτο αποτελεί την πιο καυτή τάση σε Αυστραλία και Αμερική. Οι σχολές ανοίγουν η μία μετά την άλλη, ενώ πολλές γυναίκες παρακολουθούν τα μαθήματά τους όχι για τον... επαγγελματικό τους προσανατολισμό, αλλά επειδή το συγκεκριμένο είδος χορού θεωρείται ένα είδος γυμναστικής. Και φυσικά, για να χρησιμοποιήσουν αυτά που θα μάθουν, αν θελήσουν, όπου θελήσουν!
Το δύσκολο είναι να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό για να το κάνει. Αν είναι η πρώτη σας φορά, οι πρόβες είναι απαραίτητες. Καλό είναι στην αρχή να μην έχετε καθρέφτη απέναντί σας, ώστε να βγάλετε τον πραγματικό σας εαυτό, μεταφέροντας στην κίνηση όσα νιώθετε μέσα σας. Στη συνέχεια βέβαια ο καθρέφτης είναι απαραίτητος, αφού θα σας βοηθήσει να διορθώσετε την κίνησή σας.

Αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να παραγγείλετε σχετικά βιβλία από το Internet ή να συμβουλευτείτε κάποια φίλη σας που κατέχει το θέμα του χορού καλύτερα από εσάς. Από εκεί και έπειτα, τα πάντα εξαρτώνται από εσάς. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και την αναπνοή σας και αισθανθείτε τη μουσική. Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.