ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μην βιάζεσαι να σκίσεις τη γάτα – Τι μας αρέσει πριν το σεξ;

foreplay-570
Γιατί η ερωτική πράξη δεν είναι το μόνο που μετράει.
Ο λόγος φυσικά για τα προκαταρκτικά
Λόγω έλλειψης χρόνου, όρεξης ή διαφορών άλλων λόγων τείνουν να εκλείψουν. Το ζευγάρι πλέον δεν έχει διάθεση για σεξ για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Οικονομικά, κοινωνικά, υπαρξιακά προβλήματα κτλ. Συνεπώς, όποτε κάνει σεξ γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Απλά για το τυπικό της όλης υπόθεση. Καμία διάθεση να ικανοποιήσει ο ένας σύντροφός τον άλλον. Μ’ αυτόν τον τρόπο το σεξ γίνεται μισό.Όμως όλη η μαγεία κρύβεται στο πριν. Τα προκαταρκτικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ερωτική ζωή του ζευγαριού.
Τι μπορείτε να κάνετε;
Αρχικά, σταματήστε να βλέπετε το σεξ ως αγγαρεία. Είναι κάτι που αρέσει σ΄ όλους μας και το έχουμε ανάγκη όλοι. Το φλερτ, το άγγιγμα, το παιχνίδι, το φιλί, η επαφή δημιουργούν μια ερωτική ατμόσφαιρα που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
Αφιερώστε χρόνο στο σεξ και επικοινωνήστε με το σύντροφό σας τι είναι αυτό που σας αρέσει αλλά και μάθετε τι ικανοποιεί εκείνον.
Πολύ συχνά οι άνθρωποι ντρέπονται ή νιώθουν ευάλωτοι στο κομμάτι αυτό της επικοινωνίας. Ανησυχούν μήπως νιώσουν απόρριψη ή μήπως πληγώσουν το σύντροφό τους ή ακόμα μήπως αυτό που σκέφτονται είναι ανήθικο ή ανάρμοστο. Το εμπόδιο αυτό που έχετε θέσει εσείς οι ίδιοι στην ικανοποίηση σας αποκρύπτει και ένα κομμάτι του εαυτού του συζύγου σας, που η αποκάλυψή του θα σας φέρει πιο κοντά. Μιλήστε λοιπόν και σταματήστε να το αναβάλλετε.
Το διαβάσαμε στο Jenny.gr