ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Με μπαλτά απειλούσε να σκοτώσει την φίλη του επειδή δεν τον ήθελαν οι γονείς της [εικόνες]

Με μπαλτά απειλούσε να σκοτώσει τη φίλη του επειδή δεν τον ήθελαν οι γονείς της [εικόνες]
Με έναν μπαλτά στον λαιμό της αγαπημένης του ο 32χρονος αποφάσισε να δώσει τέλος στις διαφωνίες του με του γονείς της. Ο εργάτης απειλούσε για ώρες να σκοτώσει την νεαρή, επειδή οι γονείς της αρνήθηκαν να την παντρέψουν μαζί του.
Με καταγωγή από την επαρχία Sanya στην Κίνα, ανέβηκε στην σκεπή του σπιτιού του επιχειρώντας να σκοτώσει τη σύντροφό του, μπροστά σε γείτονες, φίλους αλλά και δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή.
Μάλιστα, δεν δίστασε να γδύσει την τρομαγμένη κοπέλα και να γδυθεί και ο ίδιος, ενώ ζητούσε από τους αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο ένα όχημα προκειμένου να διαφύγει μαζί με την 229χρονη.
Τελικά, έπειτα από πολλές ώρες τρόμου και αγωνίας για την κοπέλα αλλά και για τους συγγενείς της, ο 32χρονος φόρεσε το παντελόνι του και κατέβηκε από την οροφή, για να βρεθεί λίγα λεπτά αργότερα στα χέρια της Αστυνομίας και από εκεί στην φυλακή.
Ωστόσο, η ιστορία του πρόλαβε να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των παρακάτω συγκλονιστικών φωτογραφιών του πρακτορείου Reuters.