ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Μικαελ Σουμάχερ: Τι του έκαναν οι γιατροί; Ποια είναι τα τελευταία νέα;;;

a2aee2b1e8dc27c9ae07ba6c1086413b

Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ. Υπήρξαν μάλιστα σήμερα κάποια ειδησεογραφικά blogs σε Γερμανία και Ιταλία, που ανέφεραν οτι οι γιατροί του Παγκόσμιου Πρωταθλητή προχώρησαν ακόμα και σε παύση της καταστολής, κάτι που -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- δεν έγινε με επιτυχία.
Όργιο φημών πάνω από το κρεβάτι του Σουμάχερ, κάτι που για πολλούς είναι φυσιολογικό, αφού οικογένεια και ιατροί έχουν σταματήσει την ενημέρωση για την κατάσταση του παγκόσμιου πρωταθλητή, μέχρι να υπάρξει κάποια εξέλιξη.
Σήμερα η οικογένεια του Σουμάχερ στην επίσημη ιστοσελίδα του, έχει αναρτηθεί ένα νέο μήνυμα, ευχαριστήριο προς όλους εκείνους που εκφράζουν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους.
Το μήνυμα αναφέρει:
«Σας ευχαριστούμε όλους τόσο πολύ!
Είμαστε βαθιά συγκινημένοι απ” όλα τα μηνύματα για ταχεία ανάρρωση του Michael. Μας δίνουν δύναμη. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ! Ευχαριστούμε το Fanclub στο Κέρπεν, τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Κολωνίας και της Σάλκε, καθώς και όλα τα υπόλοιπα fan groups και όσους από καρδιάς στηρίζουν τον Michael. Όπως όλοι ξέρουμε, είναι μαχητής και δεν θα το βάλει κάτω!»

protothema.gr