ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Στη Βραζιλία του Μουντιάλ τα παιδιά εκπορνεύονται για 3 ευρώ -Συγκλονιστικές σκηνές στα πεζοδρόμια [εικόνες

bra2

Τα κορμάκια τους ακόμα δεν έχουν σχηματισθεί… Και όμως τα πουλούν ακόμα και για 3 ευρώ. Στη Βραζιλία, όπου αναμένεται να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, τα παιδιά παύουν να είναι παιδιά. Γίνονται σάρκα όπου κάποιοι ξεσπούν τις αρρωστημένες τους ορέξεις…

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ρεπορτάζ του Skynews. Ο δημοσιογράφος Jason Farell βρέθηκε στις φαβέλες εκεί που μαστίζουν η πείνα, τα ναρκωτικά και η πορνεία ακόμα και στις τρυφερές ηλικίες των μικρών παιδιών.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, παιδιά ηλικίας 12 ετών εκπορνεύονται ακόμα και για £2.55 (3 ευρώ) με £5.10 (6 ευρώ)!


Στην πόλη Recife που είναι στη βορειανατολική Βραζιλία, ο δημοσιογράφος συνάντησε παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών που κάνουν χρήση ναρκωτικών ενώ πολλά από αυτά πουλούν το κορμί τους.


Οπως αποκαλύπτει πηγαίνουν σε clubs και βρίσκουν ενήλικες που θέλουν να πάνε μαζί τους ή πολλές φορές κάνουν πιάτσα στους δρόμους από όπου και οι ενδιαφερόμενοι πηγαίνουν και «παραλαμβάνουν» τις δυστυχισμένες αυτές ψυχές.


Ο δημοσιογράφος συνομίλησε και με την 17χρονη Rochelle η οποία εκπορνεύεται από την ηλικία των 13 ετών, όπως κάνουν και οι τρεις αδερφές της.


«Εφυγα από το σπίτι μου… Κάνω χρήση ναρκωτικών και πολλές φορές πηγαίνω με άντρες για λιγότερα από £2.55 (3 ευρώ)».