ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Προσοχή π@...ει – Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ

lead-570








Γιατί το σεξ δεν προσφέρει πάντα απόλαυση.
Στη προκειμένη περίπτωση η άγνοια δεν είναι ευλογία. Μπορεί να νόμισες ότι όλες οι στάσεις του σεξ είναι απολαυστικές, όμως κάποιες επιφυλάσσουν... κινδύνους.
Ιδού ποιες πρέπει να αποφύγεις σύμφωνα με το Men's Health, για να γλιτώσεις από τα χειρότερα.

Cowgirl

Cowgirl

Η στάση: Εσύ ξάπλα και αυτή από πάνω σου. Αντί να σκύβει προς τα εσένα, αφήνει τον εαυτό της να κατεβαίνει προς τα πίσω.
Γιατί είναι επικίνδυνο: Όπως ένας αγκώνας ή ένα γόνατο, έτσι και το πέος σου δεν είναι για υπερεκτάσεις. Το χειρότερο είναι να πάθεις μια αρκετά μεγάλη ζημιά, όπου το πέος σου θα λυγίζει από μόνο του σαν ράβδος κάθε φορά που θα βρίσκεσαι σε στύση.  Όχι μόνο το σεξ θα είναι αδύνατο, αλλά θα μοιάζεις λες και βγήκες από τον Εξορκιστή.


Το τιμημένο όρθιο

Το τιμημένο όρθιο

Η στάση: Την κρατάς αγκαλιά στο όρθιο και την ανεβοκατεβάζεις πάνω του.
Γιατί είναι επικίνδυνο:  Εκτός του ότι αν η δύναμη σου ισοδυναμεί με μια τσάντα κρεμμύδια από τη λαϊκή το κορίτσι θα το φάει το πάτωμα, μπορείς να δημιουργήσεις μεγάλη ζημιά στα γόνατα και στη μέση σου. Αν είσαι μέγιστος φαν της στάσης, φρόντισε τουλάχιστον να υπάρχει τοίχος στη πλάτη της.


Πόδια στους ώμους

Πόδια στους ώμους

 Η στάση: Τα πόδια της ακουμπάνε στους ώμους σου και εσύ δίνεις πόνο.
Γιατί είναι επικίνδυνο: Όλα καλά με τη διείσδυση, αλλά λόγω της υπερβολικής «ταχύτητας» που μπορεί να αναπτύξεις, είναι πολύ πιθανόν να «γλιστρήσεις» έξω.  Αυτό σημαίνει ότι το μόριο σου θα χτυπηθεί πάνω σε άλλα σημεία του σώματος της και εσύ θα φύγεις πίσω από τον πόνο. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να δείξεις σε μια κοπέλα ότι δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς τον «φίλο» σου.

«Κουζινάτο»

«Κουζινάτο»

Η στάση: Είσαι είσαι όρθιος και εκείνη κάθεται στον πάγκο της κουζίνας. Όχι για να φτιάξετε σάντουιτς.
Γιατί είναι επικίνδυνο:  Σύμφωνα με τον καθηγητή Τζάστιν Λέμιλερ του         Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, τα περισσότερα κατάγματα στο πέος μας συμβαίνουν από το πολύ έντονο σεξ. Ο καθηγητής προτείνει πως αν η διείσδυση είναι άγαρμπη ή για κάποιο λόγο δεν βρούμε το στόχο μας, πολύ πιθανόν να αφήσουμε μόνιμα το πέος μας στο συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα.