ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας ευχαριστούνε τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για συνάντηση με ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων & διαμερισμάτων στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο Πέλλας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  16 Φεβρουαρίου 2014 από κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων στο Café-Bar « Το Σπιτικό « στον πανέμορφο οικισμό του Παλιού Άγιου Αθανάσιου όπου ενημερώθηκαν οι παρευρισκόμενοι για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον τουριστικό  κλάδο. Με πολύ ενδιαφέρον ακουστήκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Υπήρξε στην συνέχεια ανοιχτή συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήσεις. 
Η προσέλευση των επαγγελματιών του οικισμού του Παλιού Άγιου Αθανάσιου έδωσε θετικό μήνυμα για τον χώρο των τουριστικών καταλυμάτων και την προθυμία των τουριστικών παραγόντων να πάει μπροστά ο κλάδος στην περιοχή, με οργάνωση, επιμονή, όραμα και μεράκι.

 

                                                Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.

                                  Γρηγόρης Βεΐδαμενίδης