ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό 3ος όμιλος AA Γιαννιτσών - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 1 – 3

Τα γκολ για την ομάδα της ΠΑΕ.ΠΟΝΤΙΩΝ....Σαββιδης Π./Μυστακίδης Ε. /Χατζηαργυριου Α.

Νικηφόρα έκλεισε την Α φάση το προπαιδικό της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης νικώντας 3 -1 την ομάδα της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών. Ο Αγώνας που βρίσκει τους πόντιους στην 4η θέση του 3ου ομίλου του προπαιδικού της ΕΠΣ Μακεδονίας έγινε στο γήπεδο του Παύλου Μελά στη θεσσαλονίκης. 
Η ομάδα του Γ. Μπεκιάρη έμεινε πίσω στο σκορ όταν μετά από λάθος στο κέντρο της άμυνας οι παίχτες των Γιαννιτσών πλάσαραν τον Νταμπώση Φ. και έγραψαν το 1 - 0. Παρά την ψυχρολουσία οι παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων δεν το έβαλαν κάτω δημιούργησαν ευκαιρίες και ισοφάρισαν αρχικά μετά από ωραία κομπίνα στο κόρνερ ο Τσενικλής έβγαλε στο δεύτερο δοκάρι τον Σαββίδη Π. ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1 – 1. Η Κατερινιώτικη ομάδα συνέχισε να πιέζει και από τον άξονα αυτή τη φορά μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας ο Μυστακίδης Λ. βρέθηκε απέναντι στο αντίπαλο τερματοφύλακα όπου με ψηλοκρεμαστό πλασέ σουτ  έκανε το 1 -2. 
Στο δεύτερο μέρος παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου με δυνατά μαρκαρίσματα από τους παίχτες των Γιαννιτσών όμως σε μια αντεπίθεση ο Χατζηαργυρίου Α. έγραψε το τελικό 1 - 3. Με αυτή τους τη νίκη οι παίχτες του προπαιδικού τελείωσαν μια επιτυχημένη πορεία στην α φάση της ΕΠΣ Μακεδονίας και θα περιμένουν την κλήρωση της β φάσης (16 ομάδες – οι 4 πρώτες από κάθε όμιλο). 
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Νταμπώσης Φ. (Τ), Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Ζαχούλης Β, Τουλίκας Σ., Χατζηαργυρίου Α. , Τσενικλής Κ. , Τουλίκας Γ. , Μυστακίδης Λ., Καρακούσης Γ. , Κάπε Ε, Χριστοδουλής Γ. (Τ), Κουτσουράς Γ.,